Kreće "Ringišpil", do kraja godina "Crna svadba 2": Na Superstar kanal stiže koprodukcija s Dancima "Otmica" ali i prva tinejdž serija "Influenseri"

Predstavljanju novog programa prisustvovali su i brojni ostvareni glumci, poput Tamare Krcunović, Zlatana Vidovića, Mladena Sovilja, Radovana Vujovića, Igora Benčine, Anice Lazić, ali i producenti Maksa Ćatović, Sonja Mihajlov, Miloš Avramović i drugi

Promo

Najgledaniji kablovski kanal Supestar, koji je deo ponude Telekom Srbija, spremio je za ovu jesen sjajne nove i nastavke popularnih serija. Led je probilo veliko finale "Močvare", a ovog vikenda od 21 sat kreće "Ringišpil", nastao prema istoimenom romanu Jelene Bačić Alimpić. Mlada glumica Nevena Nerandžić tumači glavnu junakinju Anu Balint.

Telekom Srbija  Nevena Nerandžić

- Imala sam veliku odgovornost. Ana ima veliki životni san da postane velika balerina, ali na tom putu ima mnogo poteškoća. Meni kao glumici je bio najveći izazov da savladam balet. Nisam balerina već glumica. Mislim da sam u tome uspela. Ljudi će uživati u ovoj seriji. Radili smo epohu, gde mora da se vodi računa i kako se govori, ali i drži telo - rekla je Nevena na konferenciji za medije.

Promo/Matija Vukov  Zlatan Vidović, Aleksandra Martinovićć i Mladen Sovilj

Aleksandra Martinović, direktorka Direkcije za multimediju Telekoma Srbija, najavila je druge TV serije.


- Zajedno s našim partnerima, izvršnim producentima, pomeramo granice u kreativnom i tehnološkom smislu i idemo u korak sa svetskim trendovima, što naši korisnici i gledaoci umeju da cene. Do kraja godine moram da naglasim nas očekuje i bioskopska premijera žanrovski revolucionarnog filma u produkciji Telekoma Srbija "Volja sinovljeva", kao i drugi deo trilogije "Kafana na Balkanu", film "Stravično". A našim vernim gledaocima poručujem da najbolje tek dolazi. Tu je nastavak bioskopskog blokbastera "Nedelja". Sam kraj godine pred ulazak u novogodišnje praznike donosi izuzetno iščekivan nastavak "Crne svadbe" i novu misterioznu dramu koja će prikovati gledaoce za male ekrane "Pasjača". Sledeće godine publiku očekuju sjajni naslovi poput serije "Ožiljak", ambiciozne koprodukcije sa "Amazon prajm videom", komedije "Biće novih leta", zatim nastavak serije "Kalup", koja se bavi važnim društvenim temama, kao i serija "Otmica", bazirana na istinitom događaju otmice deteta, i tinejdžerska serija "Influenseri" - najavila je Martinovićeva.

Telekom Srbija  Scena iz "Crne svadbe"

"Otmicu" približila je glumica Tamara Krcunović.

- Serija počinje istinitim događajem ali je nastavak fikcija. Likovi su veoma dobro razrađeni i pročitala sam scenario baš brzo, jer me je kostur priče vukao da sve vreme čitam. Uživala sam radeći na ovom projektu, sa ljudima sa kojim sam sarađivala i bila okružena i mogu reći da su nam se energije poklopile - istakla je Tamara Krcunović. 

Nemanja Nikolić 

Predstavljanju novog programa prisustvovali su i brojni ostvareni glumci, poput  Zlatana Vidovića, Mladena Sovilja, Radovana Vujovića, Igora Benčine, Anice Lazić, ali i producenti Maksa Ćatović, Sonja Mihajlov, Miloš Avramović i drugi, a njihovi jedinstveni talenti i veštine čine ih prepoznatljivim kako u zemlji tako i u regionu.