KO JE KAVČANIN KOJI SE SKRIVAO U SRBIJI, PA IZAZVAO UDES I USMRTIO ŽENU KOD BAČKOG PETROVCA! Tomislava sumnjiče da je bio Zvicerov glavni distributer narkotika?

Petrović se nalazio na poternici BiH i Austrije, kada je očigledno odlučio da se skriva upravo u Srbiji, gde je boravio sa lažnim dokumentima pod imenom Ivan Petrović.

Kurir, Shutterstock, Privatna Arhiva

Tomislav Petrović (36), poznatiji kao Tomo iz Pala, redovno je popunjavao stranice crne hronike, s obzirom na to da je zbog različitih krivičnih dela hapšen, ali i osuđivan. Međutim, njegovo ime ponovo je dospelo u žižu javnosti kada je izazvao udes u Bačkom Petrovcu u kojem je poginula žena J. S. (38), a povređeno njeno troje dece, kao i suprug J.Ž. (36). 

Naime, Petrović se nalazio na poternici BiH i Austrije, kada je očigledno odlučio da se skriva upravo u Srbiji, gde je boravio sa lažnim dokumentima pod imenom Ivan Petrović. Da se radi upravo o ovom beguncu, izjavio je Ivica Dačić, kada je saopštio da se na osnovu obaveštenja Interpola Sarajevo radi o Tomislavu Petroviću, državljaninu BiH, za kojim je raspisana međunarodna poternica BiH i Austrije.

Kurir  Tomislav Petrović

- Petrović je osuđivan u akciji "Volan", kada ga je sud BiH 2022. godine osudio na 13 meseci zatvora zbog organizovane krađe automobila, a poternica je raspisana iz razloga što se nije odazvao na izdržavanje kazne - podseća izvor i dodaje da je on bio i u središtu priče kada je izvedena akcija " Spartakus" kao deo kriminalne grupe koja se tereti za trgovinu drogom.

Glavni distributer Kavčana

Shutterstock, SCREENSHOT SKY  Radoje Zvicer

Tomo iz Pala, spominje se kao glavni distributer narkotika na području Bosne i Hercegovine. On je inače kum tzv. Paljanskog Belivuka, Milutina Miće Danilovića, spominje se i kao pripadnik ozloglašenog kavačkog klana, na čijem čelu je odbegli Radoje Zvicer. U vezi s tim je i zanimljivost o kojoj su pisali pojedini mediji, da navodno Danilović, iako kum Petrovića, narkotike nije kupovao od njega, već direktno od prvih saradnika Radoja Zvicera.

Inače, Tomo je pored trgovine narkoticima, hapšen i zbog pucnjava, tuča i napada na policiju, ali i podmetanja dve bombe, takođe se dovodio u vezu sa laboratorijom za uzgoj marihuane koja je ranije pronađena u Istočnom Sarajevu, da bi ga sada privela srpska policija zbog udesa koji je izazvao na putu za Bački Petrovac.

 BONUS VIDEO

This browser does not support the video element.

KAVČANI JEDINO ZA JOVANA VUKOTIĆA KORISTILI PROFESIONALCE: Sve ostale likvidacije izvršavali ONI?! MOTIV IM JE SAMO NOVAC  Kurir televizija