ŽIVOT U STRAHU, PEVAČICE NA METI MANIJAKA: Godinama ih pratili, dolazili im na vrata, slali poruke, a njoj progonitelj pretio klanjem

Muškarac koji je progonio Natašu Bekvalac osuđen na obavezno psihijatrijsko lečenje, Sandra Afrika se sa zlostavljačem našla oči u oči, nakon čega je uhapšen, Rozgu uznemiravao stariji muškarac, baš kao i Ninu Badrić

Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, Petar Aleksić

Većina poznatih ličnosti tokom karijere dožive neprijatnost od osoba koje su njima opterećene. Poslednja u nizu koja je imala problem s čovekom koji ju je proganjao je Nataša Bekvalac. Muškarac iz Srbobrana pre nekoliko dana osuđen je na kaznu obaveznog psihijatrijskog lečenja na slobodi, a sud mu je ukinuo pritvor u kom je bio.

Easy production 

On je duže od godinu dana slao pevačici preteće poruke preko Fejsbuka, zahtevao je da mu plati pesme koje tvrdi da joj je dao i koje su postali hitovi. Nataša ga je prijavila kada joj je uputio pretnje smrću.

Nemanja Nikolić 

Njena koleginica Sandra Afrika pre dve godine se našla oči u oči s manijakom koji joj je pretio da će je zaklati ako mu se ne javi. Hrvatski državljanin uhapšen je u Beogradu nakon što joj je prišao u jednom restoranu. Sandra je kasnije navela da je on umislio da su njih dvoje u vezi, pretio joj je što mu nije odgovarala na pozive, a zvao je i članove njene porodice. Njemu je tada Treće osnovno javno tužilaštvo odredilo zadržavanje, a nakon saslušanja, na predlog da mu se odredi pritvor od 30 dana, sud je to i učinio.

- Čovek koji me proganja više od godinu dana se pojavio ispred mene i pitao me: "Znaš li ti ko sam ja?" Ne znam šta je hteo. Da li da razgovara sa mnom ili šta već? Pretio je svima koga je video u mojoj blizini na društvenim mrežama. Dala sam izjavu u policiji i otišla kući, ali nisam spokojna. I dalje sam u strahu i moraću da angažujem obezbeđenje. Pijem lekove za smirenje, baš se loše osećam - pričala je pevačica nakon što je manijak uhapšen.

Nemanja Nikolić 

Uznemiravanje je pretrpela i Jelena Rozga. Nju je godinu dana proganjao muškarac, dolazio joj je i na vrata, nakon čega ga je prijavila policiji.

Kako su mediji tada objavili, tužilaštvo je tražilo šest meseci zatvora, uslovno dve godine. U optužnici je stajalo da je stariji muškarac u periodu od 13. avgusta 2019. godine do početka septembra 2020. slao neprimerene poruke pevačici na mejl i Instagram. Insistirao je da budu zajedno, kupovao joj je poklone, poručivao da želi s njom da ima intimne odnose.

Hrvatski državljanin, koji je u to vreme živeo u Nemačkoj, priznao je sve šta je Rozga navela u prijavi.

Printscreen 

Ninu Badrić takođe je uznemiravao stariji muškarac, penzioner I. M.

- Zamislite kako je živeti sa spoznajom da vas neko konstantno prati i da uvek vreba na vas? Da zna vašu adresu i dolazi vam na prag, zvoni na vrata stana, da letuje gde vi letujete i spava u hotelima gde vi nastupate. Da u svakom trenutku zna gde se nalazite i da čak na autu pronađete uređaj za praćenje - ispričala je pevačica svojevremeno za Jutarnji list.

On je uhapšen i osuđen na osam meseci zatvora, uslovno tri godine.

Damir Dervišagić 

Uznemiravanje preko društvenih mreža prijavile su i Seka Aleksić, Teodora Džehverović, kao i Slavica Ćukteraš. Ona se obratila policiji kada je dobila poruku da je treba mučki ubiti.

Kurir.rs

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

"DA NJU SLUŠAM, HODALA BI KAO ČASNA SESTRA!" Nataša Bekvalac progovorila o svom autfitu crne mačke JEDNU STVAR zamerila novinarima  kurir televizija