DARKO LAZIĆ SA ČAŠOM U RUCI SLAVI ROĐENJE ĆERKE: Nije spavao od prekjuče, otkrio kad Kaća izlazi iz bolnice i zašto bivše žene nisu na proslavi

Lazić ne krije sreću jer je treći put postao otac

Kurir

Pevač Darko Lazić i njegova supruga Katarina postali su roditelji devojčice kojoj su dali ime Srna. Katarina se porodila pre dva dana. Darko je za prijatelje i porodicu večeras organizovao slavlje u jednom restoranu u Rumi, blizu svog rodnog Brestača.

U jednom trenutku, držeći čašu u ruci i pocepan Darko je govorio za medije. 

Kurir 

Najpre je prokomentarisao svastiku Kristinu, koja je zvezda ovog veselja.

"Kristina je kafanski čovek, moj čovek, voli da popije, pevaćemo "Srno moja malena", rekao je Darko i nastavio: 

"Ja sam i te kako najsrećniji čovek na svetu već odavno, danas pogotovo jer sam dobio još jednu malu princezu koju sam želeo. Video sam je preko telefona, pošto ne možemo u bolnicu, sutra treba da odemo u bolnicu". Na pitanje zašto je odabrao državnu bolnicu, Lazić je kratko poručio:

"Smatram da su državni lekari i bolnice najbolji".

Kako kaže ponosni tata, beba već liči na njega.

Kurir 

"Beba liči na mene i jede kao ja. Najbitnije mi je da liči na mene".

Brat i sestra su jedva čekali sestru Srnu, a bivše žene nisu na proslavi iz opravdanih razloga.

"Lorena i Aleksej su oduševljeni, i oni su jedva čekali. Ana (Sević) ne može da stigne pošto je imala snimanje, imamo jako lep odnos, oni su kad se porodila došli i pre mene. Ljudima je čudno što imamo takav odnos. I čestitka od Marine je usledila, Aleksej bi bio ovde, ali ima temperaturu".

Kurir 

"Svako dete mi je najvredniji poklon, ne postoji lepši dar od Boga, za mene je to najveći poklon u životu, nisam spavao od prekjuče, imao sam obaveze. Danas je sve spremno za bebin dolazak.", zaključio je Lazić na kraju. 

Maša Komatina

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

Svastika pocepala Darka Lazića  Kurir