"ONA JE AFTERUŠA, NISU JOJ STRANI ABORTUSI!" Zadrugar izneo šok optužbe na račun trudne Milice, Veličkovićeva besna kao ris hitno reagovala

Pljušte uvrede.

Printscreen YouTube

Bivši učesnik Zadruge, Sale Luks, žestoko je popljuvao Anđelu Đuričić, Milicu Veličković i Sofiju Janićijević rasporedivši ih u tri tipa devojaka. Nakon toga izneo je saznanja koja ima o Milici Veličković da je abortirala više puta nakon aftera, na šta je ona nikada burnije reagovala.

- Imamo tri kategorije. U prvu se utapaju potočarke a to je Anđela Đuričić, ona je plitka voda ali je kao sva bitna i sa njom samo treba biti uporan jer glumi da nije laka devojka a malo joj treba kao sa Gastozom. To je taj plitak potok koji će se pridružiti većoj reci -otkrio je Sale.

Printscreen 

- Vuk dlaku menja ali ćud nikada, ona može da se prikrije ali ne može svoju bit da sakrije. Ona ima takav kod i ona misli da je Gastoz uporan, da mu je stalo do nje i pogotovo što je jak rijaliti igrač to njoj imponuje. Tri meseca treba da se zavrti svaka priča, taman oko nove godine bude haos -rekao je Sale.

Printscreen 

- Drugi tip devojke su kaldrmašice, to je Milica Veličković. Mislim da njoj nije strana ta trudnoća i abortusi, neću sad da pričam jer je žensko ali devojka je afteruša i kad god muškarcima treba neka zabava kome da se obrate nego Milici. Terza je dečko indijanac i on ne može da kontroliše svoje nagone, iskreno Milica je za njega najbolja riba koju je imao i zbog toga se pogubio i pristajao na sve -dodao je Sale.

ATA images, Youtube printscreen 

- Milica mi piše i napisala je šta priča ovaj bolesnik za abortuse, poručila ti je da pušiš ku*ac i da je bolje da je tebe majka abortirala -dodao je voditelj.

- Ne znam što se Mica ljuti kad sam je stavio u najlepšu kategoriju. Elem, Sofija je treći tip devojaka koji se naziva kamenjarke, ona samo želi da bude u prvoj priči i devojka je totalno premazana svim bojama, želi malo da digne svoju popularnost i spremna je na sve. Imam ja neke fotografije njene ali to ćemo kasnije -rekao je Sale.

Kurir.rs/Pink

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

Darko Lazić izjava na slavlju povodom rođenja ćerke Srne  Kurir