FORMIRALE SE KILOMETARSKE KOLONE: Kolaps u Beogradu, kiša dodatno usporila saobraćaj, u ovim delovima su trenutno najveće gužve (foto)

Vozači se pozivaju da pažljivije voze zbog povremene kratkotrajne kiše, zbog koje će pojedine deonice puteva biti mestimično vlažne.

Beta/Miloš Miškov

Najveće saobraćajne gužve ovoga jutra su na Gazeli, gde vozila u smeru ka gradu mile. Kilometarska kolona vozila je i na moto-putu kod Konjarnika.

Saobraćaj je ovoga jutra usporen i na Autokomandi, kao i na Brankovom mostu, a veliki broj vozila je i na Pančevačkom mostu u smeru ka gradu. 

AMSS: Povremena kiša može otežavati vožnju

Očekuje se dobra prohodnost puteva, ali vidjivost pre podne može biti slabija zbog magle koja je česta pored reka, kanala i u kotlinama i koja i danas može otežavati vožnju, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Vozači se pozivaju da pažljivije voze zbog povremene kratkotrajne kiše, zbog koje će pojedine deonice puteva biti mestimično vlažne. Takođe se upozoravaju da obrate pažnju na pešake pošto se teže primećuju po kiši i magli.

Nema zadržavanja vozila na naplatnim stanicama, ni na putničkim terminalima graničnih prelaza. Kamioni na izlazu iz zemlje na prelazu Horgoš čekaju tri sata, na Kelebiji i Šidu po četiri sata, na Batrovcima se čeka osam sati, a na Bogojevu dva sata.

(Kurir.rs)

 BONUS VIDEO

This browser does not support the video element.

Velike gužve oko Arene  Kurir