MILJANA KULIĆ POVUKLA TUŽBU, TRUDNA MILICA SE NIJE POJAVILA: Odmah se oglasila Marija Kulić, besna zbog ćerkinog poteza

Milica i Terza su prošle godine tužili su Miljanu zbog uvreda, ali su po svemu sudeći Borislav i ona izgladili odnose

Dado Đilas, Nemanja Nikolić, Petar Aleksić

Miljana Kulić i Borislav Terzić Terza danas su napustili rijaliti program "Zadruga 8 - Elia" zbog zakazanog suđenja na koje je trebalo da se pojavi i trudna Milica Veličković, ali do toga nije došlo.

Naime, Milica i Terza su prošle godine tužili su Miljanu zbog uvreda, ali su po svemu sudeći Borislav i ona izgladili odnose, pa je Miljana danas povukla tužbu, a Terza će samo snositi sudske troškove.

Printscreen 

Naime, Marija se odmah ovim povodom oglasila na svom Instagram profilu.

- E sada, Terzo, s obzirom da je Miljana povukla tužbu na sudu protiv tebe, zbog reči z****u te, a nju tuže svi i niko ne povlači, ti slobodno sada čupaj, šutiraj, vređaj, psuj, preti non-stop. Biće nam drago i uživaćemo u tome. Advokate koje je angažovala je napravila budalama - napisala je Marija.

- Zaj**aće ga, naravno, a pogotovo što njegovi to ne podržavaju, niti će ikada podržati. Valjda, kada bude video dete, će da shvati šta je izgubio. Je*iga, sad je "imaginarno", nemam ni ja osećaj, govore mi:"Smiri se, videćeš kad budeš dobila dete, biće ti lakše kad ga pogledaš", e šta će on da kaže kada bude pogledao to dete, ako ga bude pogledao - govorila je Milica i otkrila zbog čega će upisati da je otac deteta NN lice.

kurir.rs/pink.rs

 Bonus video: 

This browser does not support the video element.

Miljana Kulić napravila skandal u avionu  Kurir