MARIJA ŠERIFOVIĆ ZA 30 DANA SMRŠALA 7 KG! Svako jutro pila napitak koji topi masti, a jela sirotinjsku hranu, sve je koštalo 160 dinara: Ovo je njen jelovnik

Marija je pila zeleni čaj koji je bogat sastojcima, kao što je katehin i upravo oni podstiču mršavljenje i zaslužni su za sagorevanje masnih naslaga

Kurir

Marija Šerifović ispričala je kako je uspela da skine čak sedam kilograma za mesec dana. Naime, Marija je konsultovala nutricionistu, a rezultati su bili odmah očigledni. Pevačica je ispričala i šta je jela u toku dana.

Marija je pila zeleni čaj koji je bogat sastojcima, kao što je katehin i upravo oni podstiču mršavljenje i zaslužni su za sagorevanje masnih naslaga.

Posle jutarnjeg napitka na red je dolazio jednostavan doručak. Reč je o palenti koju možete da spremite sa vodom, a jedna kesica košta oko 160 dinara. Marija u palentu često doda nemasni sir.

Printscreen 

- Doručkujem palentu, koja je daleko lepša kada se sprema na puteru, ali ja je pravim na vodi i sa njom konzumiram mladi sir koji ima malo masnoće.

- Volim i ovsene pahuljice sa jabukom, kivijem, nekoliko badema, možete da dodate i suve šljive. Kriška zdravog hleba, koji ne jedem često, vrlo je ukusna uz ćureća prsa, salatu i paradajz - otkrila je Marija kako izgleda njen jelovnik i dodala da za ručak uglavnom bira piletinu, svinjske krmenadle, biftek ili ribu - rekla je Marija Šerifović. 

kurir.rs/Blic

 Bonus video: 

This browser does not support the video element.

Marija Šerifović  Kurir televizija