OVOJ LEPOTICI PRETI ZATVOR, JER JE OPTUŽILA ZVEZDU MILANA ZA SILOVANJE: Sud je dokazao fudbalerovu nevinost, a ona će na robiju

Ruska manekenka koja živi na relaciji Madrid - Moskva mogla bi da upadne u delikatnu situaciju

Shutterstock, Instagram

Zbog lažnih optužbi na račun fudbalera Milana Tea Ernandeza, poznata ruska manekenka i TV lice Luiza Kremljeva mogla bi uskoro da završi u zatvoru.

Ruskinja dugi niz godina unazad živi na relaciji Malaga - Moskva, a 2017. godine optužila je poznatog francuskog fudbalera za seksualni napad i silovanje. Sada će Luiza Kremljeva morati da se pojavi na sudu u Malagi zbog klevete, a prvo ročište zakazano je za 28. oktobar. Nije poznato hoće li Teo Ernandez prisustvovati suđenju lično, ili će izjavu dati putem video linka iz Milana.

www.imagephotoagency.it / imago sportfotodienst / Profimedia 

Sud u Malagi tereti Ruskinju po 11. članu krivičnog zakona. Sve je počelo incidentom na parkingu noćnog kluba "Olivia Valere" u Marbelji 2017. godine. Tada je Luiza Kremljeva optužila Tea Ernandeza, tada fudbalera Atletika iz Madrida, da ju je prvo drogirao, a onda i seksualno zlostavljao. I to u njegovom automobilu Porše Kajen.

- Vlasti su te optužbe shvatile veoma ozbiljno i započele detaljnu istragu. Nekoliko meseci su vršena ispitivanja i prikupljani dokazi kako bi se utvrdila istinitost optužbi. Međutim, kako je istraga odmicala, počele su da se javljaju sumnje u istinitost tvrdnji modela - pišu španski mediji i nastavljaju:

- Vlasti su saopštile da su pronašle dovoljno dokaza da sugerišu da je tvrdnja lažna. To je navelo tužioce da optuže model za simulaciju zločina. Suština je da je manekenka možda izmislila celu priču kako bi privukla pažnju medija i eventualno finansijsku dobit.

U optužnici stoji da je Kremljeva postupila " zlonamerno" optužujući Ernandeza da ju je silovao, jer je odbio da ide kući sa njom, nakon što su imali seks u kolima. Ona je potom izmislila da ju je fudbaler izgurao uz automobila i da je povredila koleno. Istragom je ustanovljeno da je Ruskinja stvarno povredila koleno, ali tako što je pala ispred noćnog kluba, što su potvrdili brojni svedoci.

Luizi Kremljevoj preti kazna zatvora od dve godine, ukoliko se dokaže da oklevetala Tea Ernandeza. A, moraće da plati fudbaleru i 14.000 evra.

This browser does not support the video element.

Navijaci Srbije i Slovenije zajedno ulaze na stadion  Kurir