Beograđanin izašao na sastanak sa devojkom pa se pokajao kao nikad: Ovako nešto nikad nije doživeo - "Šta mi je to trebalo?!"

"Dok sam prilazio primetim da je visoka i čupava kao što je i bila na slikama. 'Znači nisam prevaren mislim se - već ne deluje loše'...Priđem da je zagrlim na kratko međutim..."

Tolga Akmen / AFP / Profimedia

Ispovest Srbina sa Reddita o prvom sastanku postala je virlana. Kako je mladić iz Beograda otkrio izašao je na sastanak sa devojkom koju je upoznao uz pomoć aplikacije za upoznavanje, a imao je neprijatno iskustvo.


Anonimnu ispovest koju je podelio prenosimo u cleosti:

Printscreen/Reddit 


"Nazovimo devojku L. Ona je sa juga Srbije, i delovala je simpatično, i uz to mi se javila prva, što uvek cenim. Dopisujemo se par dana i počnem da primećujem da ima pomalo čudan način pisanja i da voli usred dopisivanja da mi napiše pesmicu ponekad. Tu sam naravno počeo da se malo čudim ali pomislim: 'Okej malo je čudna ali deluje prijatno, šta je najgore što može da se desi?' Nisam bio svestan u kakvo sam se s*anje uvalio", napisao je on.

Nakon par dana dogovorili su se da se vide uživo. Momak je tada otišao do rodnog grada devojke, gde su se sreli u obližnjem parku. 

"Dok sam prilazio primetim da je visoka i čupava kao što je i bila na slikama. 'Znači nisam prevaren mislim se - već ne deluje loše'...Priđem da je zagrlim na kratko međutim, ona mene zagrli malo predugo i počela je da uzdiše dok me je grlila. Mislim okej, verovatno je samo nervozna", piše on pa dodaje najšokantniji trenutak:

Shutt 

"L je zatim u narednih 40 minuta: Krenula o tome kako je htela da se ubije 5 puta. Kako voli krupne momke sa plavim očima poput mene jer su joj u porodici svi muškarci takvi. Onda mi je govorila kako imam proporcionalne crte lica i glavu, i kako imam fantastičnu genetiku.

Zatim je spominjala kako je iz bogate porodice, ali otac joj nema posao, ona radi praksu iako je radila pre kao programer i žive od babine penzije. I kao šlag na torti em nije mogla da izdrži da me ne prekida svake nanosekunde ako krenem bilo šta da govorim, em mi je postavila nekoliko puta ista pitanja na koje sam već dao odgovor. Mislim se i dalje, okej nije bila skoro na dejtu pa se verovatno tako ponaša".

Shutterstock 

Kako bi razbili tenziju momak je odlučio da siđu do reke, sednu na ćebence i uz romantičan pogled pričaju o malo drugačijim stvarima, međutim ostao je šokiran.


"Devojka je tada izvukla votku i sroka je na eks maltene. Zatim je htela da baci flašu u žbunje, zatim sam joj spomenuo da je dosta ironično da hoće da zagađuje okolinu, jer se hvalila se kako ima kuću na planini i mnogo voli prirodu...

Koliko je završila sa time odmah je počela da me pipka bez ikakvog upozorenja, nije mi bilo bas prijatno ali hajde, neće valjda da škodi (hoće). Čas bi ponovo počela i prestala sa diranjem, onda bi ponovo počela da govori skačačući sa teme na temu i nastavila da zaboravlja šta sam joj rekao, a same teme su bile kako su svi u okolini nenormalni i glupi a ona je posebna pametna pahuljica i da jednostavno niko ne može da shvati njenu genijalnost.. I meni tu skroz prekipi, spomenom ja da moram da krenem jer je 8 sati.

Printscreen/Reddit 

Dok sam je vozio nazad, u međuvremenu me je napadala da sam u stvari oženjen i da zbog toga žurim da se vratim, onda bi me nepristojno pipkala dok vozim, da bi onda prešla na to zašto si svi u Beogradu i da živim tamo samo da bi se k*rvao kao i svi ostali muškarci...

Parkirao se ispred njene kuće i očekivao sam da će jednostavno da izađe, međutim ona me pozva da prespavam kod nje. Naravno sam odbio i onda je samo počela da zuri u prazno.. Pitao sam je nekoliko puta da jednostavno izađe, odbijala je da bi se konačno nakon 10 minuta rasprave konačno razdrao njoj u lice:


"Vidim da pokušavaš da me manipulišeš i lažeš ceo dan, pun mi je kofer tvog ponašanja, bolesna si i izlazi iz mog auta više."

Dok sam to rekao otvorio sam vrata od suvozača i odmah je zbrisala...

Profimedia 

Epilog: Punim gasom se vratio za Beograd, blokirao sam je svuda, međutim zaboravio sam da je blokiram obične SMS poruke gde mi je napisala: 'Da li si me blokirao svuda'. I tu sam je blokirao naravno momentalno.

Poenta priče: Ako vam instinkt kaže da je neko čudan i ako vam nije prijatno u njihovom društvu bežite što pre, nemojte biti glupi kao ja.


Mreže gore

Shutterstock 


Ova objava privukla je veliku pažnju javnosti, a mnogi korisnici su istakli da je njegovo iskustvo prilično jezivo.


"Užas, užas", "O bože, ovo je odvratno", bili su samo neki od komentara.

(Kurir.rs/I.M.)