Vozio na 3 točka i to u brzoj traci! Nesvakidašnja scena na putu rasplamsala polemiku - jedni da mu se oduzme dozvola, drugi ga brane (Video)

Printscreen

Poneki video sa balkanskih cesta ponekad baci u zapećak čak i one snimke suludih vožnji i improvizacija u saobraćaju koji uglavnom stižu iz Rusije. Ovoga puta polemiku na društvenim mrežama izazvao je vozač crvenog "punta" na Riječkoj obilaznici i njegova vratolomija na tri točka.

Desni prednji točak je usled sudara ili udara u neku rupu, kako god da je bilo, ostao ukošen, ali to nije smetalo onome za volanom da nastavi da vozi i to levom, brzom ili preticajnom, trakom.

Svi ti njegovi postupci su izazvali različite reakcije, mada je prva bila da je onaj što je snimao iz drugog automobila odmah kako krivca označio ženu, da bi se koju sekundu kasnije, uvidevši da kolima upravlja muškarac, počeo da ga doziva: "Barba, guma!".

Jedni su branili vozača, drugi ga napadali govoreći da mu dozvola mora biti oduzeta. I tako komentar na komentar....

- A šta će jadan. Zna i sam da mu se raspao točak. Mora da vozi do prvog parkinga. Ne može ga na cesti ostaviti. I ja bih tako. Šta ga odmah osuđujete - glasila je jedna od poruka, a sledeće, recimo, ovako:

- Koji komentari... Gde se čovek mogao i maknuti i kako se mogao prebaciti u desnu traku? Niko od svih "stručLJaka" komentatora ne bi ovo mogao izvesti. Zvali bi mame, tate, prijatelje, ukratko u*srali bi se.

Bilo je i ovakvih objašnjenja situacije: "Vozi levom trakom da mu ne zapne točak od desni ivičnjak. Nije ovaj vozač baš glup. Zato se on drži leve strane.

This browser does not support the video element.

Bahata vožnja u Zmajevu, deca u opasnosti  Kurir