SRPSKA LISTA: Kurti zvanično započeo kampanju preko leđa najugroženijih Srba i nealbanaca u Leposaviću

Printscreen

Sprska lista oglasila se povodom najnovijeg napada Aljbina Kurtija gde je izdata naredba Centru za socijalni rad Leposavić da napusti svoje prostorije.

"Aljbin Kurti je zvanično svoju kampanju započeo preko leđa najugroženijih Srba i nealbanaca u opštini Leposavić naredbom da Centar za socijalni rad napusti svoje prostorije, koji inače obezbeđuje novčanu i druge vidove podrške za više od 1500 korisnika i to najugroženijih, invalida, samogranih majki, dece, bolesnih…

U nemanju bilo čega dobrog što može da pruži Albancima, Kurti se svojski trudi da pokaže koliko zlog može da učini Srbima i time stiče jeftine političke poene, dok međunarodna zajednica i ambasade u Prištini ćutke posmatraju kršenje prava srpskog naroda.

Kurti nema auto-puteve, škole, obdaništa, fabrike ili naučne parkove koje bi mogao da obiđe, ali zato ima mržnju prema Srbima koji obilato njegovi estremisti promovišu.

Da zlo i mržnja prema Srbima nemaju kraja vidi se i po najavi da Kurti želi da bude babica srpskim majkama i bebama. Ovo kao da je najava za dolazak doktora Mengela.

Ako je pak hteo da glumi poštovaoce prava srpskog naroda, mogao je da okupi svoje do zuba naoružane falange koje su ilegalno stacionirane na severu, i povede ih zajedno sa sobom u Prištinu gde se svakoga dana dešavaju ubistva, razbojništva i silovanja, pa da tamo pokaže svoje znanje a ne da teroriše srpski narod.

Očekujemo da će i posle ovog nasilnog progona Centra za socijalni rad u Leposaviću ambasadori Kvinte izdati anemično saopštenje a u pozadini pojedini biti srećni što su Srbi i dalje pod pritiskom Kurtijevog režima", navodi se u saopštenju Srpske liste.

(Kurir.rs)

 BONUS VIDEO

This browser does not support the video element.

"OTELI NAM DEO ZEMLJE, SAD ŽMURE NA KURTIJEV TEROR" Žestoka debata u studiju: Koji potez Beograd može da povuče kao odgovor  Kurir televizija