NEPLANIRAN IZAZOV USRED KULINARSKE EMISIJE! Takmičari se zbunili kada su čuli da prave đuveč: Pogledajte kako je to izgledalo (VIDEO)

"Komšiluk" je u današnjem izdanju svojim takmičarima neplanirano pripremio izazov. Tradicionalno jelo zadalo takmičarima težak zadatak.

Kurir Televizija

"Komšiluk" je kulinarsko takmčarska emisija koja se emituje na Kurir televiziji svakog radnog dana od 11 i 23 časa. Osim što će vas zabaviti, "Komšiluk" će u svakom izdanju otkriti mnoštvo kulinarskih tajni, a voditelji Radomir Raša Vlačić i Mirka Vasiljević neće propustiti da pored kuvanja obezbede užitak za pamćenje. 

U novoj epizodi emisije imali smo priliku da gledamo dobre drugare Vidosava Čolića i Vojina Savića. Vidosav se predstavio i otkrio da dolazi iz Kremana, malog sela u blizini Tare. Otkrio nam je da najviše voli da sprema hladnu supu, dok mu je specijalnost piletina u sosu od pečuraka. Vidosav je spontan i društven, a za sebe takođe kaže i da je avanturista. Vojin je iz Beograda i njegova strast kada je u pitanju kuhinja je italijanska hrana. Samouveren je i željan novog iskustva. Vidosav i Vojin jedan za drugog kažu da su dobri kuvari, ali još bolji prijatelji. Smatraju da se veoma lako dogovaraju i da su timski igrači što im u ovom takmičenju može doneti samo prednost.

Na drugoj strani i u ovom izdanju pojavili su se sada već dobro poznati Ena Francuski i Đorđe Grugurević koji su spremno dočekali nove protivnike. 

Kurir Televizija 

Zadatak za takmičere je bila priprema srpskog specijaliteta đuveča, a takmičari su se pomalo zabrinuto upustili u dalji korak. Oba tima uspela su da tokom kviza odgovre tačno na dva pitanja i time sebi obezbede dodatnih 80 sekundi i tri namirnice preko osnovnog spiska. Takmičari su se potom uputili ka marketu gde ih je dočekala Nataša Aksentijević i iskoristili svoje povlastice.

Kurir Televizija 

Kuvanje je za oba tima proteklo napeto kako je đuveč jelo u kojem se ni jedni, ni drugi nisu oprobali. Vojinu i Vidosavu sama priprema oduzela je mnogo vremena tako da su dekoraciju morali da urade na najjednostavniji način. Ena i Đorđe su kao i do sada pokazali da su uigran tim i korak po korak uspeli da sve završe na vreme.  

Kurir Televizija 

Kao i na kraju svakog izdanja usledilo je glasnje gde su ubedljivu pobedu odneli Ena i Đorđe. Ostali timovi kao i Mirka i Raša svoj poen dali su upravo njima. 

This browser does not support the video element.

Pobedničko jelo  Kurir televizija

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Komšiluk S01EP15  Kurir TV