Brkići za vikend u Dubrovniku na Memorijalnoj trci: Uroš Brkić kao trostruki prvak centralne Evrope je učesnik iz Srbije

Brkići pozvani i na svečanu večeru

Privatna Arhiva

Čedomir Brkić, jedan od najtrofejnijih srpskih automobilista za vikend će u Dubrovniku biti specijalni gost Memorijalne trke, a njegov sin Uroš Brkić, trostruki šampion Centralne Evrope i aktuelni šampion Centralne Evrope, biće učesnik i jedini predstavnik iz Srbije u trci za pehar "Dubravka Čikora".

Predsenik kluba Nikša Stahor je pored velikih šampiona Brkića na svečanu večeru pozvao i Pavla Komnenovića iz Beograda, Damira Katunarića, Branka Krstulovića i Josipa Matića iz Splita, Željka Banićevića iz Kotora kao i Veska Prlainovića iz Herceg Novog. Oni se za sada nalaze na listi pozvanih "ex-ju" šampiona.

Privatna Arhiva 

Uroš Brkić kaže za Kurir da se na poziv direktora trke Stahora da dođe da vozi trku u Dubrovniku rado odazvao iako za njega nema bodovni karakter.

Privatna Arhiva 

- Pošto direktora poznajem lično jako dobro i znam da će biti više nego odličan domaćin. Očekujem dobro druženje, jaku konkurenciju, nadam se suvu stazu i svakako nove kilometre u trkačkom automobilu.Inače prvi put ću se takmičiti na ovoj stazi što je uvek poseban izazov - rekao je Brkić.