Mračne tajne Paf Dedija isplivale u javnost: Kriminalno klupko kontroveznog repera se odmotava, a ovih optužbi se neće lako osloboditi

Ovaj muzičar i producent, čije je pravo ime Šon Kombs, uhapšen je 16. septembra. Na teret mu se stavljaju optužbe za reketiranje, trgovinu ljudima radi seksualne eksploatacije i zločine u vezi sa prostitucijom.

MPNC / Backgrid USA / Profimedia

Paf Dedi i optužbe koje su mu pripisane ne prestaju da pune stupce svetskih medija, a javnost je zgrožena činjenicama o njegovom ponašanju koje su ga dovele iza rešetaka.

Evo nekoliko važnih tačaka u slučaju repera i muzičkog mogula koji je sada u pritvoru u Metropoliten pritvorskom centru u Bruklinu i čeka suđenje.

Universal Pictures / Relativity / AFP / Profimedia 

Ovaj muzičar i producent, čije je pravo ime Šon Kombs, uhapšen je 16. septembra i optužen za reketiranje, trgovinu ljudima u svrhu seksualne eksploatacije i krivična dela u vezi sa prostitucijom.

Pandorina kutija

PER / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia  Kasandra Ventura

Celokupna istraga pokrenuta je prijavom njegove bivše devojke, pevačice Kasandre Venture, koja je sredinom novembra prošle godine tužila Paf Dedija federalnom sudu na Menhetnu, optužujući ga da ju je silovao, fizički zlostavljao i podvrgavao seksualnom ropstvu

Par se upoznao 2005. godine kada je Kasandra imala 19 godina, a tokom cele veze Dedi je bio nasilan prema njoj i prisiljavao je na seksualne odnose sa muškim prostitutkama.

Printscreen/Youtube  Snimak brutalnog nasilja Paf Dedija

Ove godine je objavljen i snimak iz hotela, snimljen 2016. godine, na kojem Dedi fizički nasrće na Kasandru.

Bludne radnje

Njena javna izjava o ponašanju repera otvorila je Pandorinu kutiju i ubrzo su u javnost počeli da dolaze izveštaji i priče drugih žena koje su prošle kroz pakao sa Dedijem. Tako je javnost saznala šta se dešavalo na divljim žurkama koje je organizovao Dedi, koje je nazvao nakaradnim.

MediaPunch/Backgrid/Backgrid USA /Profimedia 

Ove zabave su se uglavnom održavale u hotelskim sobama i Kombs je imao dobro razrađen scenario. Zahtevao je da ga u hotelskim sobama sačekaju veće količine maziva, bebi ulja, lekova, pomoćne posteljine i lampi.

Kako navodi Dejli mejl, imao je i svoj tim koji bi čistio sobe posle ovakvih žurki, a potreba za uslugama čišćenja bila je česta jer je Dedi imao eksplozivnu prirodu i ako bi neko od učesnika takvih "žurki” odbio da posluša, reagovao je preteći oružjem i razbijajući stvari po prostoriji.

Ucena

Globe Photos via ZUMA Press Wire/SplashNews.com/ Splash/ Profi 

Istraga je otkrila i kako je Dedi snimao seksualne odnose na ovakvim zabavama, koji su pušteni u javnost, te se mnogi poznati muškarci sa A liste plaše. Kako prenosi Njujork post, na snimku se jasno vidi ko su osobe koje su snimljene tokom seksualnog odnosa.


Zbog straha da bi i oni mogli da budu dovedeni u negativan kontekst, mnoge poznate ličnosti sa društvenih mreža brišu sve tragove svoje veze sa Dedijem, pa su tako preko noći neke fotografije i video snimci sa njegovih žurki, na kojima su prisustvovali Leonardo Di Kaprio, Ešton Kučer, Vil Smit, Džastin Biber...

Pedofilija

Printscreen YouTube  Šon Kombs je lansirao Džastina Bibera u nebo

Šon "Dedi" Kombs je takođe optužen za seksualno zlostavljanje 25 maloletnika - uključujući i 9-godišnjaka. Teksaški advokat Toni Bazbi objavio je da zastupa 120 pojedinaca u građanskim parnicama zbog užasnih optužbi koje su se dogodile u protekle tri decenije.

"Ovo je važno pitanje kojim nameravamo da se agresivno bavimo. Želim da se fokusiram na starost ovih žrtava. Kada govorimo o starosti ovih žrtava kada se ovo ponašanje dogodilo, to je šokantno", rekao je Buzbi novinarima.

Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Buzbe je rekao da je Didijeva najmlađa žrtva imala samo 9 godina kada ju je poznati reper seksualno napao.

Zločinački krug koji je godinama stvarao i zastrašivanjem održavao sada je počeo da se raspliće i čini se da mu nema kraja, pa mu ovoga puta preti doživotna robija. Iza rešetaka bi mogli završiti i brojni njegovi saradnici i zaposleni koji su, prema navodima policije, bili svesni njegovih kriminalnih radnji i pomagali mu.

(Kurir.rs/VečernjilList/I.M.)