Mlada glumica Anja Ćurčić u novoj ulozi: Zvezda rerformansa "Ljubav je pala na nas" u Knez Mihailovoj ulici

Događaj će početi u prostorijama foto studija gde će publika imati jedinstcenu priliku da zaviri iza scene i doživi atmosferu priprema pred reviju. Nakon toga revija će se održati u samoj Knez Mihailovoj ulici koja će za ovu priliku postati modna pista

Jakov Simović/Promo

Prostorije foto-studija „Zastava je pala na nas“u Knez Mihailovoj ulici, 12. oktobra 2024. godine, u 20 sati, postaju centar jedinstvenog modnog događaja. U saradnji sa koncept storom Amor, foto-studio „Zastava je pala na nas“ predstavlja modni performans pod nazivom „Ljubav je pala na nas“.

Jakov Simović/Promo 


Ovaj događaj nudi publici neponovljiv doživljaj sveta mode i priliku da zaviri iza scene i oseti atmosferu priprema pred modnu reviju — od isprobavanja haljina, preko nanošenja šminke i kreiranja frizura, pa sve do trenutka kada modeli prošetaju modnom pistom, koja će u ovom slučaju biti sama Knez Mihailova ulica.


Modeli će poneti kreacije dizajnera i dizajnerki čiji radovi dolaze iz koncept stora Amor. Ovaj modni događaj predstavlja spoj umetnosti, dizajna i urbanog života. Komadi će se susresti sa gradom, ulicom i prolaznicima koji će i sami, makar na trenutak, postati deo ovog modnog performansa. Na ovaj način, moda će se doslovno spustiti među ljude, donoseći sa sobom uzbuđenje, glamur i raskoš.

Jakov Simović/Promo  Mlada glumica Anja


Performans će pratiti tim profesionalnih fotografa i snimatelja, koji će zabeležiti svaki trenutak ovog događaja. Jedan od kurioziteta ove revije što će neke od komada poneti i mlada glumica Anja ĆurčićSamo ograničen broj posetilaca će imati priliku da zaviri iza scene. Ukoliko ste zainteresovani, svoju prijavu možete poslati u poruci na instagram profilu foto-studija “Zastava je pala na nas”.