AUTOBUS UDARIO ŽENU NA PEŠAČKOM, POGLEDAJTE KO JE PRVI PRITEKAO U POMOĆ: Doktorka pre 6 dana bila u centru skandala zbog bahatog parkiranja, a sad uradila ovo!

Kurir

Saobraćajna nezgoda dogodila se danas na Banovom brdu u Beogradu, kada je autobus udario ženu na pešačkom prelazu, a prva u pomoć, kako se vidi na fotografijama do kojih je došao Kurir, povređenoj ženi pritekla je doktorka Tanja Radenkov Medenica, koja je bila u centru skandala pre samo šest dana i to zbog saobraćaja. 

Nesreća se dogodila u popodnevenim satima u Požeškoj ulici, u blizini Šumarskog fakulteta.

- Autobus je skrenuo u ulicu i na obeleženom pešačkom prelazu udario ženu. Ona je ostala da leži na asfaltu, dok je vozač sve vreme sedeo u kabini - kaže očevidac za Kurira.

Kako je dodao, prolaznici su odmah pritrčali u pomoć povređenoj ženi, a među njima bila je i žena koja je nedavno bila vest broj jedan zbog bahaćenja u saobraćaju.

Kurir  Saobraćajna nezgoda na Banovom brdu

- Odmah su pozvali policiju i Hitnu pomoć, a vozač autobusa ostao je u kabini kako bi sačekao patrolu policije.Među prvima je pritekla u pomoć Tanja Radenkov Medenica, doktorka plastične hirurgije, koja je ni manje ni više pre samo šest dana napravila haosu kada je svojim besnim džipom na sat vremena blokirala ulicu u centru grada, tačnije na Vračaru.

Podsetimo, doktorka plastične hirurgije, kako smo ranije preneli, svojim automobilom BMW X5 blokirala je ulicu i više od sat vremena saobraćaj nije mogao da se odvija tom trasom. 

Instagram Printscreen moj_beo_grad  Blokiranje ulice na Vračaru

- Iako je pre nekoliko dana bila u centru skandala, sada je prva pritrčala u pomoć povređenoj ženi koja je bespomoćno ležala nasred ulice. Držala je za ruku, polivala je vodom i bile sa njom sve do dolaska saniteta - kaže naš sagovornik i dodaje da je potom usledio uviđaj.

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ove nezgode, kao i stepen povreda žene pešaka.

  Bonus video:

This browser does not support the video element.

Kombi pregazio dete na Karaburmi  Kurir