U popularnom filmu "Munje" mnogi nisu primetili da se potkrala po koja greška: Jedna od njih pojavljuje se na samom početku, evo o kojim scenama je reč

Ono što bi većini gledalaca uglavnom promaklo, nekom filmofilu bi definitivno zapalo za oko

Printrscreen

Ono što bi većini gledalaca uglavnom promaklo, nekom filmofilu bi definitivno zapalo za oko. Tako su otkrile mnoge greške u poznatim filmovima, kako na stranoj tako i na domaćoj sceni, a na ovoj listi našao se i kultni film "Munje" koji je svoju popularnost stekao dvehiljaditih godina.

Glavne uloge pripale su Sergeju Trifunoviću, Maji Mandžuki, Milici Vujović i Borisu Milivojeviću koji je u pomenutom filmu glumio Mareta, i oko kojeg se "vrti" pomenuta greška. Naime, na samom početku filma Mare diktira broj telefona, za koji se kasnije ispostavlja da pripada Loli (Milici Vujović), i koji glasi 3221-847. Međutim, u sledećoj sceni u kojoj treba da se diktira broj, isti glasi drugačije za cifru - 3221-837, a zatim se kasnije ponovo vraća na 3221-847.

Ali, ovo nije jedina greška u filmu. U sceni u kojoj kruže oko Slavije, vidi se da više puta prolaze kraj istih mesta. Takođe, u sceni u kojoj Sergej Trifunović (Pop) prelazi na zadnje sedište kod Lole, zapravo izgleda kao da je to uradio dva puta. Prvi put u "krupnog kadru", a drugi put kada Mare odlazi sa Majom Mandžukom da obije susedna kola, u pozadini se vidi da Sergej ponovo prelazi na zadnje sedište, iako bi već trebao da je tu. 

Da li ste i vi primetili neke "greške" u nekim filmovima?

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Ekipa filma Munje na premijeru stigla autobusom  Kurir