NAJPOTRESNIJE SCENE TOKOM PRIPREMA ZA STRAVIČNO NEVREME: Pomazila svoje ljubimce, potapšala ih i predala Bogu u naručje! Srce da pukne (VIDEO)

titkok

Tužne scene zabeležene su tokom pripreme za evakuaciju usled nadolazećeg uragana Milton. 

Florida očekuje teško nevreme, a građani ove američke savezne države uveliko se pripremaju za odlazak iz svojih domova, kako bi spasili žive glave.

U jednom od američkih domaćinstava zabeležene su tužne i potresne scene, u kojima farmer napušta svoje konje i šalje im poslednji pozdrav pred stravičnu oluju koja se očekuje.

Ubrzo je objašnjeno o čemu se zapravo radi.

- Jao, ovo su konji moje najbolje prijateljica, ona ih nikada ne bi ostavila u boksovima, oni će biti napolju na pašnjaku kako bi mogli da trče, to im je najbolja šansa za preživljavanje! Zato stavljamo brojeve na njih.

Razorni uragan pete kategorije kreće se ka Floridi i trebalo bi da je pogodi večeras (sreda) kasno uveče.

Uragan Milton najjače pete kategorije kreće se ka oblasti Meksičkog zaliva na Floridi, gde je više od miliona ljudi pozvano na evakuaciju, uoči očekivanog udara nevremena.

Glas Amerike prenosi predviđanja meteorologa da će uragan danas stići do kopna, preteći gusto naseljenoj oblasti zapadne Floride, koja se još oporavlja od posledica uragana Helen.

Kurir.rs/D. P.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Florida uragan  Kurir