"ZNALA SAM DA ĆE PUĆI, UPOZNALA JE NMAMU I UJKU..." Goca Džehverović žestoko isprozivala Rankovića: Poznata mi je ta priča...

Novi skandal nakon raskida

Printscreen/Instagram, Kurir Televizija

Gordana Goca Džehverović otvoreno je prokomentarisala raskid Anđela Rankovića i Anite Stanojlović.

Teodora majka i Anđelova nesuđena svekrva istakla je kako joj je Anđelov postupak naglog prestanka emocija vrlo poznat još iz perioda dok je bio sa njenom ćerkom, pevačicom Teodorom Džehverović.

Printscreen/Instagram, Kurir Televizija 

- Ta ljubav je pukla, meni to nije jasno. Čudno mi je da su kod njega prestale emocije, poznata mi je ta priča - rekla je Džehva pa otkrila:

- Anita se promenila na bolje, vidi se po izgledu, ponašanju, govoru, ona je radila na sebi, a ona ako želi u porodicu Ranković mora da bude po PS-u, ipak su oni treća porodica u Beogradu.

Ona se dotakla i Anitinog upoznavanja sa njegovom porodicom.

Printskrin/Instagram 

- Sigurno jeste, išli su na ručkove, upoznala je i mamu, i ujku.. - rekla je Džehva pa dodala:

- Ona se jeste zaljubila, verovala je da je to moguće, da je ljubav moguća, a Anđelo je bio zaštitnik prema njoj, pa joj je i to prijalo.

Petar Aleksić 


Podsetimo, porodica Džehverović trenutno prolazi kroz težak period.

Sin Goce Džehverović, koju gledamo svake srede u ''Eliti'', ali i Teodorin brat Sava, iznenada se preselio iz Srbije sa ženom Adrianom i ćerkom Doroteom.

- Joj sine, nije mi dobro. Sava nam je otišao, spakovali kofere i otišli, bukvalno preko noći. Još ne možemo Teodora i ja da dođemo sebi. Iznenadna odluka, dobra prilika, to nisu mogli da propuste. Otišli su sa bebicom u Dubai da žive i rade. Mi smo navikli na njega, on nam je nekako ta muška figura u porodici uvek bio, osloni se čovek na njega, kako ćemo bez njega, ne znam, teško nam je - izjavila je Goca za medije.

Printscreen 

Bliskost njene dece dokazuje činjenica da su kupili stanove jedan do drugog i da sam rastanak teško pada poznatoj pevačici:

- Odoh posle kod Teodore da se malo tešimo, oni su bili vezani, stan do stana živeli. Nedostajaće nam svi troje. Sava će raditi u jednoj agenciji za nekretnine, Adriana će čuvati bebu, ne brinem se, snaći će se, ali mnogo mi nedostaju.

Podsetimo, veza Save i Adriane bila je žestoko komentarisana zbog razlike u godinama jer su započeli vezu kad je ona imala 14. godina, a on 29, što je jednom odjeknulo na Tviteru.

- Preslatko, samo što se radujete trudnoći devojčice koja je ovde imala 14 godina a on 29, koja danas ima samo 21 godinu, a mozak se razvija do 25. godine, znači ima jos 4 godine dok ne sazri, i ovo kako je skakao od radosti jer je devojčica bolje da ćutim - glasio je jedan je od komentara tada.

Kurir.rs/Pink

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

Jelena Karleuša u Nišu  Kurir televizija