DRŽAO ŽENU I DECU KAO ZATVORENIKE 20 GODINA: Silovao ih i primoravao na abortus, jedna ćerka jedva uspela da pobegne - tada je razotkrivena JEZIVA ISTINA (FOTO)

Policija je spasila sedmoro dece starosti od tri do 22 godine

Shutterstock

Čovek koji je 20 godina držao svoju ženu i sedmoro dece zatvorene u oronulom domu i silovao ih, a potom terao na abortus, uhapšen je nakon što je jedna od njegovih ćerki pobegla i prijavila ga.

Još neimenovani osumnjičeni (54) koji je živeo u Novo Orijenteu, u brazilskoj državi Minas Žerais, uhapšen je nakon što mu je jedna od ćerki dala tablete za spavanje kako bi pobegla da ga prijavi vlastima, koje su izvršile jednomesečnu istragu pre nego što je usledio pretres imovine.

Policija je pronašla tri fetusa zakopana u bašti, sa suprugom tog čoveka, koja nije imenovana, ali je navodno stara 40 godina, rekavši da je tako živela od svoje 17. godine, što je detalj koji je podsetio da užas Jozefa Fricla. u Austriji.

Navodno ju je prisilio na tri abortusa. Jedan od fetusa koji je policija pronašla zakopanog bio je star oko osam meseci.

Policija je saopštila i da je jedna od ćerki pretrpela neuspešan abortus šestomesečnog fetusa. Beba je navodno preživela i spasila ju je babica.

Devojčica je navodno bila lošeg zdravlja, ali je njen otac odbio bilo kakvu medicinsku pomoć.

Policija je spasila sedmoro dece starosti od tri do 22godine, a istražitelji kažu da je osumnjičeni napastvovao njih i svoju pokojnu svekrvu.

Prema navodima policije, osumnjičeni je silovao svoje ćerke i bušio rupe u zidovima kuće kako bi video kako se devojke oblače i kupaju.

Osumnjičeni je zadržan u pritvoru, a majka i deca su radi zaštite prebačeni u drugu državu.

- Žrtva je izlazila iz kuće kuće samo za dobijanje beneficija (poput medicinske nege i slično, prim.aut) i najčešće je bila u njegovoj pratnji. Niko od komšija je nije poznavao, čak ni rođaci nisu imali pristup. - rekao je portparol policije.

Muškarac je optužen za zatvaranje, silovanje ugrožene osobe, psihičko nasilje, abortus i prikrivanje leša.

Istraga o šokantnom slučaju je u toku.

Ovo podseća na užase koje je Jozef Fricl nanosio svojoj ćerki 24 godine, zatvarajući je i silujući je iznova i iznova i primoravajući je da rodi sedmoro incestuozne dece.

Kurir.rs/Daily Mail

  Bonus video:

This browser does not support the video element.

POLICAJAC 20 GODINA SILOVAO ŽENE, A OVAKO IM JE PRETIO! Oglasio se inspektor koji je rešio slučaj: Njima odajemo počast!   Kurir televizija