MAJKA (38) OTIŠLA NA ODMOR SA MUŽEM I DECOM, PA NAPASTVOVALA DVA DEČAKA Uhodila ih po hotelu, upala u sobu i pripretila JEZIVIM rečima - napokon priznala SVE!

"Imate u krevetu ženu od 38 godina, zar ne želite da uradite nešto više?"

RAMSEY COUNTY SHERIFF/PLANET / Planet / Profimedia

Majka dvoje dece iz Minesote priznala je da je seksualno zlostavljala dva 15-godišnja dečaka, mlade hokejaše, koje je upoznala u hotelskoj hidromasažnoj kadi, sve tokom godišnjeg odmora na kome je bila sa suprugom i decom.

Alison Šardin, 39, priznala je krivicu za seksualni napad u petak nakon što se ranije u maju izjasnila da nije kriva.

Podsećamo, Šardin je 14. januara bila u hotelu sa suprugom i dvoje dece. Tada je videla dvoje tinejdžera, koji su bili na odmoru sa svojim timom iz Kolorada. Započela je razgovor sa njima, ali je čula supruga kako viče iz njihove sobe: "Ako ne dođeš, sa nama je gotovo!".

Šardin je potom sa mladićima razmenila kontakt podatke, a kasnije je jednom od njih poslala poruku, nakon što se posvađala sa suprugom. Došla je u njihovu sobu. Navodno je dečacima rekla da bi mogla da im bude majka, ali ih je potom naterala na seks. Treći dečak je sve posmatrao.

Dečaci potresnim rečima svedočili

Jedan od zlostavljanih dečaka je opisao kako se osećao kao da je zaglavljen u trenutku i da ne zna kako da joj kaže ne. Rekao je da je u njegovoj glavi odgovor bio 'ne baš', ali je u stvari rekao 'naravno', iako se nije u potpunosti složio sa tim, prenosi "Njujork post".

Šardin ih je pratila i sutradan. Jedna od žrtava je rekla da su svi postali nervozni. Počeo je da se trese jer je samo hteo da zaboravi šta se desilo prethodne noći, a ona ih je i dalje pratila. Bilo je jezivo, rekao je.

Nakon što su se dečaci vratili kući, ponovo ih je kontaktirala i zamolila ih da nikome ne govore. Istražiteljima je sada priznala da je imala seksualni kontakt sa dva dečaka u hotelskoj sobi dok je treći gledao.

- Imate u krevetu ženu od 38 godina, zar ne želite da uradite nešto više? - pitala je svoje žrtve te večeri.

Nakon što je priznala krivicu, povučena je još jedna tačka optužnice. Zbog toga će tužioci tražiti najviše osam meseci zatvora, a biće evidentirana i kao seksualni prestupnik. Presuda će biti izrečena u januaru naredne godine.

Kurir.rs/Njujork Post/ Prenela: M.S.