EMA RADUJKO OBNOVILA VEZU S FUDBALEROM! Kurir ih ulovio dok su uživali u romantičnoj večeri, zavukli se da ih niko ne vidi (PAPARACCO)

Emu Radujko mediji su stalno povezivali s mnogim fudbalerima, ali pevačica očigledno voli i želi samo jednog.

Kurir, screenshot instagram

Ema Radujko obnovila je vezu s fudbalerom Urošem Račićem. Ekipa Kurira srela je pevačicu u društvu fudbalera pre nekoliko dana u jednom restoranu u srpskoj prestonici, a tada smo ih i uslikali.

Printscreen/Instagram 

Oni su se pojavili u vreme večere, i zauzeli sto tik do jedne velike police koja se nalazila na sred restorana, kako ne bi bili u centru pažnje. Pevačica je bila bez šminke pa je mnogi nisu ni prepoznali, a Filip je bio u beloj majici i sve vreme delovali su prisno i zaljubljeno.

Kurir 

Podsetimo, Uroš i Ema smuvali su se početkom 2022. o čemu je Kurir prvi pisao, a kasnije je i Radujkova otkrila kako su se upoznali.

- Upoznali smo se preko jedne zajednicke prijateljice, ona me je nagovarala da odem na rucak sa njim. Ja sam se dugo femkala, baš mi se nije išlo... I na kraju sam otišla, bilo nas je više. Smuvali smo se jako, jako brzo. Nije bilo tog dana, prošlo je dvanaest - nasmejala se Ema.

Nakon nekoliko meseci skladne veze, putovanja i zajedničkih slika po društvenim mrežama iznenada je sve puklo, a nijedan ni drugi nisu otkrili razlog raskida. Međutim, da stara ljubav zaborava nema i da kod Eme postoji još jedna šansa uverilo smo se pre nekoliko večeri, kada smo ih videli kako zajedno uživaju u večeri.