BIO SAM ŽRTVA NASILJA! Vaterpolista koji je osvojio zlato za Srbiju na Olimpijskim igrama u Parizu žestoko zagrmeo: Njegove reči odzvanjaju planetom!

Andreas SOLARO / AFP / Profimedia

Povremeni reprezentativac Srbije u vaterpolu, mladi Vuk Milojević, doživeo je tešku povredu na meču svog Jadrana protiv Marseja u Ligi šampiona. Usled jakog udarca protivničkog igrača u bazenu, zadobio je prelom donje vilice i dislokaciju tri zuba, zbog čega će hitno morati da bude operisan.

Ovim povodom, na svom Instagram profilu, oglasio se i Strahinja Rašović, vaterpolista koji je sa Srbijom osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu. On je žestoko zagrmeo i poslao poruku koja odzvanja!

Printscreen / Instagram / Strajone2 

- Bio sam žrtva nasilja tokom utakmice! Sve dok se ovakvo ponašanje toleriše, ovakve stvari će se dešavati. Kazna od jedne, dve ili tri utakmice suspenzije neće promeniti način razmišljanja takvih igrača. Verujem da igrači koji ugrožavaju tuđe karijere treba da budu izbačeni iz sporta na barem jednu sezonu - napisao je Rašović na Instagramu i dodao:

- Vaterpolo je sport za muškarce, koji igraju pravi šampioni i iskreni sportisti – kukavice nemaju mesta u našem sportu. Stojim uz svog prijatelja i saigrača, Vuka Milojevića!

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Golman vaterpolo reprezentacije Srbije na Kurir televizij otkrio koji momenat u Parizu je bio najteži  Kurir televizija