IZNENAĐENJE ZA ŽELJKA OBRADOVIĆA I IGRAČE PRED MEČ PROTIV REALA! Pojačanje crno-belih iz NBA lige dočekalo košarkaše Partizana u Madridu! (VIDEO)

Starsport©

Košarkaši Partizana u četvrtak od 20.45 igraju meč drugog kola Evrolige protiv Reala u Madridu, a neposredno uoči ove utakmice Željka Obradovića i ostatak ekipe dočekalo je iznenađenje u prestonici Španije.

Igrače i stručni štab Partizana u Madridu je dočekao Dvejn Vašington, pojačanje iz NBA lige koji se vraća u crno-beli dres posle kratke epizode u Šarlotu!

Na ovaj način Amerikanac je dokazao da ima ogromnu želju da nastupa za tim koji sa klupe predvodi Željko Obradović jer se crno-belima priključio samo 24 sata posle otkaza koji je dobio u Šarlotu.

Podsetimo, Vašington je postao igrač Partizana ovog leta, predstavljen je na čuvenoj "simfoniji", stigao je da debituje za beogradsku ekipu u pripremnim mečevima i na startu ABA lige (protiv Borca i Spartaka), ali je ubrzo prosleđen Šarlotu kao deo velikog NBA trejda. U tom trejdu između Minesote, Njujorka i Šarlota je finansijsku korist dobio i Partizan (navodno oko milion dolara), a sam košarkaš je ubrzo otpušten, te se vratio među crno-bele i meč protiv Reala gledaće sa tribina, ali će se uskoro priključiti ekipi i na terenu.

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Crno-bela simfonija  Instagram