EVA RAS BRUTALNO ISKRENA: Gocu Lazarević uopšte ne volim, Vendi je nikakva pevačica, a Zorica Marković bi bolje otpevala Vidovdan

Glumica je bez dlake na jeziku ispričala šta misli o pevačicama i detaljno obrazložila zbog čega ih ne ceni

Nemanja Nikolić, Kurir Televizija

Eva Ras nema dlake na jeziku. Ovoga puta glumica je iznela mišljenje o Goci Lazarević i Vesni Vukelić Vendi, a umešala je i Zoricu Marković.

- Gordanu Lazarević uopšte ne volim, ali pesmu "Vidovdan" obožavam. Gordana je peva fantastično, a umešala je rijaliti u to. Srećna sam da Vesna Vukelić Vendi ne peva "Vidovdan", jer ona ništa ne može da otpeva.

Ne znam nijednu pesmu koju ona izvodi. Zorica Marković bi mogla da otpeva "Vidovdan", a Vendi nikada! Bog je podsetio da Vendi ne peva "Vidovdan" i hvala mu na tome-rekla je Eva u Jutarnjem programu na televiziji Studio B.

Kurir 

Eva i Vendi godinama unazad imajulični sukob i svaku priliku korste da jedna drugu javno potkače. I Vendi nije štedela reči kaa je glumica upitanju:

- Eva Ras je bolesna, ali ne od one bolesti od koje boluje, ona je duševno bolesna. Eva Ras je psihički bolesna osoba, osoba bez karaktera. Ja to razumem jer ona spada u onu kategoriju, Bog je rekao da se "ne bacaju biseri pred svinje", to je upravo to, "ne bacaj bisere pred Evu Ras" - završila je na kraju Vendi.

This browser does not support the video element.

"NEKI BI ME VEŠALI NA TERAZIJAMA, POLICAJAC ME JE UPOZORIO...!" Eva Ras iznela ŠOKANTNE detalje u knjizi: Rekla sam što NIKO NIJE!  kurir televizija