PRVO JE NOSIO ŠTIKLE, A ONDA SE NA OKUPLJANJU REPREZENTACIJE POJAVIO U SUKNJI! Slavni fudbaler pobesneo zbog kritika, pa dao ironično obećanje za sledeći put!

Blondet Eliot/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Čuveni fudbaler Žil Kunde javno je odgovorio na brojne kritike upućene reprezentativcima Francuske zbog njihovog krajnje ekstravagantnog oblačenja na nekoliko poslednjih okupljanja nacionalnog tima.

Bivši fudbaleri, novinari i stručni analitičari osuli su paljbu po svojim fudbalerima. Nazivaju ih cirkuzantima i ističu da više razmišljaju o šta će obući na okupljanju reprezentacije nekgo o samoj igri.

To se nije dopalo Kundeu, koji je svojim stajlingom u više navrata šokirao javnost, pa je rešio javno da odgovorio analitičarima koji su kritikovali reprezentativce Francuske.

Blondet Eliot/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Gospodo, ne smete se zanositi tako. Suočeni sa ovim obiljem "lubaznosti" više nemamo izbora. Na sledeće okupljanje, obećavamo, svi dolazimo u trenerkama, sa kramponima na nogama, a nećemo zaboraviti ni šuškavac ako bude kiša", ironičan je bio Kunde.

Posle stajlinga koji je imao na okupljanju pred start priprema za Evropsko prvenstvo, kada je došao u kamp u štiklama, ljubitelji fudbala u Francuskoj su mislili da ih ništa više ne može iznenaditi. Međutim... Na narednom okupljanju Kunde se pojavio u suknji što je izazvalo pravu lavinu reakcija na mrežama.

Nikoga nije ostavio ravnodušnim. Jedni ga opisuju kao filmsku zvezdu, modnu ikonu, a drugi se "sprdaju" na njegov račun.

Kurir sport/J.M.

This browser does not support the video element.

Atmosfera pred meč Zvezde i Baskonije  Kurir