HAPŠENJE POSLE STRAVIČNE SAOBRAĆAJKE KOD KRALJEVA: Uhapšen vozač traktora u koji se ZABIO BMW - Poginuo vozač, jedna žena teško povređena

RINA

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu uhapsili su A. D. (34) iz Kraljeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Na državnom putu Kraljevo-Čačak, u Miločaju kod Kraljeva, sinoć oko 22 časa, dogodila se saobraćajna nesreća kada je četrdesetosmogodišnji vozač „bmv“, udario u priključno vozilo traktora kojim je upravljao A. D, a koje nije bilo propisno obeleženo.

Vozač "bmv" je od zadobijenih povreda preminuo u kraljevačkoj bolnici, tridesettrogodišnja putnica u automobilu zadobila je teške telesne povrede, dok je vozač traktora lakše povređen.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kraljevu.

Kurir.rs/J. S.

 BONUS VIDEO

This browser does not support the video element.

VOZAČI PAŽNJA! Saobraćajna policija iznela nove mere: Nema više novčane kazne za prekršaje? OVO SU USLOVI ZA PRIVILEGIJU  Kurir televizija