ODLOŽENA SKUPŠTINA FK PARTIZAN! Hitno saopštenje iz Humske: Vučelić i Ljajić održali sastanak, evo šta je odlučeno!

Starsport/Srđan Stevanović

Toliko čekana Skupština FK Partizan zakazana za petak 11. oktobar na kraju je - otkazana! To su potvrdili ljudi iz Humske koji su se oglasili saopštenjem koje prenosimo u celosti:

- FK ''Partizan'' obaveštava javnost da je danas u kancelarijama kluba, održan sastanak između predsednika FK ''Partizan'' Milorada Vučelića i gospodina Rasima Ljajića, kandidata za predsednika kluba. Tom prilikom dogovoreno je da se sednica Skupštine kluba odloži za 21.oktobar 2024.godine. Isključivi razlog za odlaganje sednice Skupštine jeste zahtev gospodina Rasima Ljajića za dodatnim vremenom u kom bi se obavile konsultacije sa potencijalnim kandidatima za buduće članove Privremenog organa koji će u narednom periodu rukovoditi klubom.

Na sednici Skupštine 21.oktobra 2024.godine biće doneta odluka o razrešenju predsednika kluba i Upravnog odbora, razrešenju generalnog direktora, te izboru Privremenog organa koji će upravljati klubom nakon sednice Skupštine, a kandidat da bude na čelu Privremenog organa će biti Rasim Ljajić.

Na istoj sednici Skupštine biće razrešeni i svi delegati Skupštine, (Skupština će biti raspuštena), a Privremeni organ koji će potom voditi klub, organizovaće izbore za nove članove Skupštine kluba koji će u budućnosti izabrati predsednika i ostale organe kluba - stoji u saopštenju Partizana.

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

174. večiti derbi - oranica na stadionu Partizana  Kurir