"NAGLADEO SAM SE DEGUTANTNIH STVARI NA EVROVIZIJI, ALI JA NEĆU DA BRUKAM CRNU GORU" Boban Rajović postavio crvene linije preko kojih neće ići na ovom takmičenju

Vest da će se Crna Gora ponovo takmičiti na "Pesmi Evrovizije" odjeknula je regionom. Boban Rajović gostovao je na Kurir televiziji i otkrio da nije čekao ni trena, već je odmah spremio pesmu i kandidovao se za "Montesong".

Kurir Televizija, Igor Golovnov / Alamy / Alamy / Profimedia

Vest da se Crna Gora sledeće godine vraća na "Pesmu Evrovizije" izazvala je pažnju na celom Balkanu. U emiiji "Puls Srbije" koja se emituje na Kurir televiziji gostovali su Boban Rajović i Jelena Kovačević, voditeljka emisije "Stars".

Povratak Crne Gore na takmičenje za Pesmu Evrovizije naveo je Rajovića da pripremi pesmu i potrudi se da obezbedi svoje učešće. Mnogi pevači poput Sergeja Ćetkovića i Danice Crnogorčević izjavili su da ne žele da se takmiče, dok je on sa velikom zainteresovanošću pristupio pripemi pesme.

- Mnogo mi je drago što se ponovo priča o "Evroviziji" i što smo uspeli da vratimo Crnu Goru na takmičenje. Smatram da sam regionalno veoma poznat i iza sebe imam 25 godina karijere. Mnogi se pitaju šta će meni to. Hejteri su poznati po negativnim komentarima ali ja sam spreman na njih. U ovu priču ulazim potpuno opušteno - rekao je Rajović.

Kurir Televizija  Boban Rajović

Na pitanje da li je spreman na kontroverze koje "Evrovizija" danas neformalno zahteva od svojih takmičara u vidu što čudnijeg performansa i pesme, Rajović je izjavio da to za njega neće predstavljati problem. Kako je za sebe rekao, on bilo gde da se nalazi napravi najbolju atmosferu.

- Pravljenje dobrog performansa mi apsolutno nije strano. Moram napomenuti da ću se držati granica normale, da neću obrukati scenu niti državu koju zastupam. Na sceni "Evrovizije" u proteklih nekoliko godina imali smo priliku da vidimo razne degutantne stilove muzike i nastupa. Živimo u takvom vremenu ali to ne znači da i ja moram ići u krajnost - istakao je Rajović i nastavio:

- Ja sam čovek koji je odrastao u Kopenhagenu, vučem korene iz Crne Gore i živim u Srbiji. Zbog svoje karijere obišao sam celu planetu i upoznao sam se sa svim kulturama. Želim da kažem da sam ja ostvaren čovek u svakom smilu. Ako je nekome ova pobeda potrebnija, ne smeta mi. 

Gosti u studiju osvrnuli su se i na temu vrtoglavih cena proslava Nove godine u Beogradu. Spominje se da će izvođači za svoje honorare uspeti da uzmu između 50.000 i 100.000 evra. Da bi običan građanin dočekao novu godinu uz svog omiljenog izvođača moraće da izdvoji pozamašnu sumu novca, u zavisnosti da li se odlučuje za all inclusive uslugu ili nešto drugačije. Jelena Kovačevič rekla je da najveće zvezde na našim prostorima već imaju zakazane svoje novogodišnje nastupe i da njihove honorare opravdava upravo to što su ljudi spremni da izdvoje od 100 do 150 evra za svoju ulaznicu na nastup. 

Kurir Televizija  Jelena Kovačević

- Ako uzmemo u obzir broj zvanica i cene karata, kao i činjenicu da se na nekim mestima piće posebno naplaćuje, honorar koji zvezde dobijaju za svoje nastupe vrlo lako može da se isplati. Lepa Brena, Aco Pejović, Tea Tairović i Sloba Radanović samo su neki od onih za čije nastupe će publika izdvojiti ovu sumu novca - zaključila je Kovačević.

This browser does not support the video element.

Boban Rajović o učešću na Evroviziji  Kurir televizija

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

evrovizija  Kurir televizija