U OVOM GRADU IZMERENO 29 STEPENI, PORED BEOGRADA NAJTOPLIJI GRAD U SRBIJI! Miholjski dani u Loznici: Građani u kratkim rukavima, bašte kafića pune (FOTO)

Kurir.rs/T. Ilić

Loznica je u 14 časova sa 29 stepeni uz Beograd i Zaječar bila najtopliji grad u Srbiji. Ulice su bile pune šetača, garderoba letnja, lagana odeća, majice, suknjice, bermude, a letnje bašte posećene za kaficu, ili piće na oktobarskom, jesenjem suncu letnje jačine.

Sunčani dan iskoristili su roditelji da izvedu u šetnju bebe i nešto starije klince, mnogo su provozali bicikle, ili skoknuli do Drine na pecanje.

Dan kao stvoren za izlazak iz kuće valja iskoristiti jer će već sutra biti druga priča i deset stepeni manje u najtoplijem delu dana.

Kurir.rs/T. Ilić 

Kurir.rs/T. Ilić 

Prema najavi Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ) u petak Loznicu čeka od 15 do maksimalnih 19 stepeni uz moguću kišu dok će u subotu biti od 11 do 18, uz malo i umereno oblačno vreme. Ovi dani su kao poklon uoči prave jeseni kada počnu sivi, hladni i dosadni kišni dani kad se iz kuće ređe izlazi.

Kurir.rs/T. Ilić