SVET JE ZGROŽEN! ŽENU I DECU DRŽAO ZATOČENE U KUĆI VIŠE OD 20 GODINA I MORBIDNO IH MUČIO! Ćerke silovao pa terao na abortuse, ovako je otkriven sav užas

Otac silovao suprugu i ćerke više od 20 godina

EPA / Joedson Alves

Muškarac (54) koji je više od 20 godina držao zatočene suprugu (40) i sedmoro dece u Novo Orijenteu u Brazilu, uhapšen je nakon što je jedno od njih uspelo da pobegne!

Neimenovani osumnjičeni ih je silovao, a onda i terao na abortus. Sedmoro dece je starosti između tri i 22 godine, a istražitelji kažu da je i svekrva osumnjičenog bila seksualno zlostavljana. Takođe je izbušio rupe u zidovima kuće kako bi mogao da gleda svoje ćerke kako se oblače.

Tek kada mu je jedna od njih dala tabletu za spavanje uspela je da pobegne i prijavila ga policiji. Vlasti su sprovele višemesečnu istragu pre nego što su izvršile raciju u kući.

Tri bebe pronađene su zakopane u bašti, a supruga tog muškarca (40) rekla je da je bila zatočena od svoje 17. godine i tri puta prisiljena da abortira. Jedna od pronađenih zakopanih beba imala je osam meseci.

Druga ćerka je bila primorana da izdrži neuspešan abortus u šestom mesecu, ali je beba preživela i spasla ju je babica. Devojka je tada bila lošeg zdravlja, ali joj otac nije dao lekarsku pomoć.

Majka i deca su sada prebačeni u drugu državu u Brazilu radi zaštite, a muškarac je zadržan u preventivnom pritvoru.

(Kurir.rs/Metro.co.uk/Prenela: S. M.)