Dodelom nagrade završen Fedis: Najbolja serija "Koža", glumačke nagrade ekipi "Dece zla", ali Paulini Manov

Otkriće godine je Tamara Šustić u roli Minje Kovačević u "Tunelu". Po glasovima publike najbolji par su Teodora Dragićević i Stiven Mur kao Radmila Jović i Edvard Volš u TV seriji "Vazdušni most"

RTS, Bosonoga produkcija

Dodelom nagrada Zlatna antena u Domu omladine Beograd večeras je završen Festival drama i serija Fedis, a nagrada za najbolju seriju u protekloj sezoni dodeljena je "Koži". Za priču iz Banjaluke nagrađen je i scenarista Nikola Pejaković.

Promo  Milica Janevski i Nikola Kojo

Zlatnu antenu za režiju osvojio je Nenad Pavlović, a glumačke nagrade otišle su ekipi "Dece zla", prvoj domaćoj seriji na HBO, nastaloj kao plod saradnje Telekoma Srbije i Fajerflaj produkcije. Priznanja "Milena Dravić" i Ljubiša Samardžić osvojili su Milica Janevski (i za "V efekat" i "Kožu") i Radovan Vujović, dok su najbolji epizodisti Nikola Koja i Paulina Manov za "Tomu".

Miroslav Ilikj  Radovan Vujović

Otkriće godine je Tamara Šustić u roli Minje Kovačević u "Tunelu". Za muziku je priznanje osvojio Željko Joksimović za "Tomu", kao i njen kreator Dragan Bjelogrlić. Po glasovima publike najbolji par su Teodora Dragićević i Stiven Mur kao Radmila Jović i Edvard Volš u TV seriji "Vazdušni most". Zlatna antena za životno delo pripala je Voji Brajoviću.

Contrast Studios  Stven Mur

 Ostale kategorije


ZLATNA ANTENA
direktoru fotografije PREDRAGU JOČIĆU
za NAJBOLJU FOTOGRAFIJU mini TV serije "VAZDUŠNI MOST"


ZLATNA ANTENA
Kostimografu BORISU ČAKŠIRANU
za NAJBOLJI KOSTIM u TV serijima
"VREME ZLA/ TOMA/ AZBUKA NAŠEG ŽIVOTA 2"

Damir Dervišagić  Predrag Jočić sa surpugom Jelenom i tastom Radošem Bajićem


ZLATNA ANTENA
Montažerima MILENI PREDIĆ i ALEKSANDRU POPOVIĆU
za NAJBOLJU MONTAŽU TV serije "TOMA"