"NEMA PROVOĐENJA VREMENA SA DEVOJKAMA" Anđela javno postavila ultimatum Gastozu, on odmah reagovao: Nema od toga ništa, ne želim odnos kao Miona i Ša

Gastozu se Anđela ne dopada, ali mu prija

Petar Aleksić, Nemanja Nikolić / Nenad Kostić

Anđela Đuričić javno je za crnim stolom progovorila o odnosu sa Nenadom Marinkovićem Gastozom i otkrila kada će ovom učesniku Elite dati šansu ili uploviti sa njim u vezu.

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" Đuričićeva je otkrila više detalja o odnosu sa Gastozom.

Printscreen 

- Anđela šta je kočnica da ne budeš sa Gastozom? - glasilo je pitanje.

- Nisam u tom fazonu trenutno, da mi se sviđa, ne sviđa mi se, ali mi prija. Ukoliko uđemo u vezu moraće da promeni neko ponašanje, ali smatram da je to poštovanje - rekla je Anđela.

- Ja vidim u hiljadu navrata da ona nije iskrena, ali samo postavlja lestvice. Nema ništa od toga da da će me korigovati. Ne želim odnos koji imaju Miona i Ša, ako ona ima poverenja u mene i ja u nju, a ima 600 kamera onda ne vidim problem - rekao je Marinković.

Printscreen 

- Nema provođenja vremena sa devojkama, nije mi bilo nikada okej i neće biti ni sada. Neću da ulazim u nešto što mi se ne sviđa i to je to. Neću da se blamiram, ako muškarac ne može da ispoštuje šta mu tražim, onda je kraj - govorila je Anđela.

- Anđela da li ti smatraš da će on moći to da promeni? - pitao je Stefan.

- Nismo još stigli do tog dela - odgovorila je Anđela.

- Ja mislim da ti malo preteruješ - prekinuo je Gastoz.

- Ne može kod mene da bude grljenja, maženja i ostalo. Kakvo koketiranje - dodala je Anđela.

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

STARS EP 401  Kurir TV