Usred afere sa Paf Dedijem Bijonse se pojavila na dodeli nagrada: Svi se pitaju gde je Džej Zi!

Prvo pojavljivanje u javnosti od kada su je povezivali sa kontroverznim reperom uhapšenim zbog brojnih krivičnih dela.

Jamie McCarthy / Getty images / Profimedia

Dok svetski šoubiznis potresa afera oko uhapšenog muzičkog mogula Paf Dedija, a optužnice se samo nižu, većina javnih ličnosti se povukla u ilegalu. Međutim, ne i Bijonse.

Ova muzička zvezda je prva u redu koja se dovodi u vezu sa Dedijem, posebno zbog bliskosti njenog supruga Džej Zija i uhapšenog repera. Međutim, Bijonse se sada pojavila na jednom javnom događaju i zablistala punim sjajem.

BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ona je bila na dodeli nagrada "Glamour Women of the Year" u Njujorku. Društvo su joj pravile majka Tina  i najbolja prijateljica te koleginica iz bivšeg benda Destiny's Child Keli Roland. Ono što su svi primetili jeste da Džej Zi nije bio ni u blizini, te se spekuliše da li je to samo slučajnost.

Bijonse nije skidala osmeh sa lica, pozirala je fotografima i činilo se kao da je veoma glasni tračevi o njenoj umešanosti u aferu sa Dedijem uopšte ne dotiču.

Bellak Rachid/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Podsetimo, kontroverzni reper i medijski mogul Šon Kombs, poznatiji pod nadimkom Paf Dedi ili samo Didi priprema se za suđenje i zahtevao je od istražitelja da mu predaju sve dokaze koje imaju protiv njega. Podsećamo, njegov pravni tim je dva puta tražio kauciju za repera, što je odbijeno jer se sudija plaši da bi mogao da utiče na svedoke. Ovih dana advokati su ponovo tražili kauciju, a spremni su da daju i do 50 miliona dolara za Dedijevo puštanje da se brani sa slobode.

(Kurir.rs/M.J)

This browser does not support the video element.

MIKA ALEKSIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Reditelj optužen za silovanja prvi put se oglasio iz KUĆNOG PRITVORA  Kurir televizija