ĐANIJEVA SLAĐA NA KRŠTENJE UNUKE DOŠLA SA PRESKUPIM KOMADOM ODEĆE! Od ove cifre će vam se zavrteti u glavi

Svečani obred održan je u hramu Pokrova Presvete Bogorodice na Vračaru

Damir Dervišagić

Radiša Trajković Đanii njegova supruga Slađa danas su, 10. oktobra, krstili svoju unuku Niku, ćerku sina Marka, i proslavili njen prvi rođendan.

Svečani obred održan je u hramu Pokrova Presvete Bogorodice na Vračaru, mestu koje ima poseban značaj za porodicu Trajković, jer su u njemu krštena i njihova deca.

Porodica je blistala ispred crkve, a pažnju su privukli elegantni stajlinzi.

Printcsreen/Premijera 

Slađa Trajković, koja je bila besprekorno obučena u belu elegantnu haljinu, skrenula je pažnju prisutnih i skupocenom Hermes torbom, vrednom oko 10.000 evra. Porodična harmonija bila je očigledna, a slike iz crkve pokazale su toplu i skladnu atmosferu, dok su se okupljeni radovali uz pesmu i osmehe. Nika, koja je slavila svoj prvi rođendan, delovala je spokojno u naručju ponosnih baka i deka.

Ovo je bilo još jedno važno porodično okupljanje za Đanija, koji je poznat po tome da ceni tradiciju i porodične vrednosti. Hram na Vračaru, u kojem su krštena i njegova deca, ima poseban značaj za porodicu, zbog čega su ga i ovaj put odabrali za svetkovinu. Cele porodice su za ovaj svečani trenutak bile u belom, dok su muški članovi nosili crno-bele kombinacije, simbolizujući spoj elegancije i tradicije.

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

Milenković na konferenciji „Zdravlje žene Srbije“ otkriva zašto je borba protiv raka dojke najvažnija tokom cele godine  Kurir televizija