KREATIVNOST I ZAJEDNIŠTVO U PRVOM PLANU: Mesna zajednica Obrež organizovala program za Dečju nedelju

Mesna zajednica Obrež

Mesna zajednica Obrež organizovala je program povodom Dečje nedelje, koja će trajati od 7. do 13. oktobra. Ova nedelja je posvećena najmlađima, a cilj je da se kroz maštu, kreativnost i humanost stvori prostor ispunjen radošću i smehom.

- Pozivaju se svi meštani, kreativci i humanitarci iz Obreža da se pridruže organizaciji i pomognu da Dečija nedelja postane nezaboravan događaj za najmlađe stanovnike sela. Zajedničkim snagama, kroz niz aktivnosti, želimo da donesemo radost deci i njihovim porodicama - objavljeno je na zvaničnoj stranici Mesne zajednice Obrež. 

Jedan od glavnih događaja u okviru Dečje nedelje biće pozorišna predstava "Vile za zube i dečije bube", u izvedbi Putujućeg pozorišta Ćira. Predstava je održana u Domu kulture u Obrežu.

Mesna zajednica Obrež 

Svi mališani uzrasta od 3 do 12 godina su pozvani da prisustvuju i uživaju u ovom specijalnom programu namenjenom upravo njima.

Program je nastavljen u Domu kulture, gde je održana radionica sa mališanima u kojoj su najmlađi stanovnici Obreža pravili jesenju dekoraciju i družili se uz muziku.

Kurir.rs/Ž. Milenković