IZ AUTA IZVADIO PUŠKU, ONI DOHVATILI SEKIRU Kragujevčani u šoku nakon obračuna: Trojica nasrnula na ŠEFA PUMPE - pucao u vazduh, oni ga SAVLADALI (FOTO)

Mladić je pucao u vazduh, ali su trojica muškaraca uspela da ga savladaju

Kurir.rs/D. Đ.

Na benzinskoj pumpi u Kragujevcu došlo je do sukoba, prilikom kojeg je jedan muškarac povređen, dok su trojica napadača uhapšena.

Kako Kurir saznaje, u obračunu na benzinskoj pumpi u Petrovcu na ulazu u Kragujevac jedan mladić zadobio je teške telesne povrede, uključujući i ozbiljne posekotine.

Kako smo uspeli da saznamo na licu mesta, u pitanju je šef pumpe koji je odnedavno na toj poziciji.

Sudeći prema izjavama žitelja ovog naselja, koji žive u neposrednoj blizini, uzrok incidenta su raniji lični neraščišćeni računi povređenog sa trojicom muškaraca, koje je policija uhapsila, kao i da incident nema veze sa radom pumpe. Kako kaže jedan meštanin, pre izvesnog vremena, ova trojica su posle nekog verbalnog sukoba, tukla tog mladića.

On je danas, dok je sedeo u bifeu preko puta, video kada su se ova trojica zaustavila na pumpi. Misleći, verovatno, da su došli zbog njega, on je iz svog automobila izvadio pušku i krenuo prema njima, dok su oni uzeli sekiru.

Mladić je pucao u vazduh, ali su trojica muškaraca uspela da ga savladaju, pritom ga žestoko pretukli i naneli mu ozbiljne posekotine sekirom po rukama.

Hitna pomoć je povređenog odvezla u bolnicu, dok je policija vrlo brzo posle incidenta identifikovala, pronašla i uhapsila trojicu koja su mu nanela povrede.

Uviđaj je završen, a istragom će biti utvrđene sve okolnosti i detalji ovog događaja.

Kurir.rs/Dejan Đusić