SNIMAK KADA JE ČOPOR PASA NAPAO DEČAKA U BLIZINI OSNOVNE ŠKOLE! Kurir u Novom Pazaru saznaje plan za rešavanje ovog problema (video)

Kurir Televizija

Još jedan napad čopora pasa dogodio se u Novom Pazaru i to u neposrednoj blizini osnovne škole. Ovog puta psi su napali dečaka u ranim jutarnjim časovima. Na svu sreću mališan nije fizički povređen, ali građani danima žive u strahu, jer je čopora mnogo i cirkulišu po svim delovima ovog grada.

O ovom problemu Kurir je više puta izveštavao, a danas je iz Novog Pazara novinar Emir Ličina u razgovoru sa sagovornikom Dinom Skenderovićem, rukovodiocem Javne higijenedokle saznao kakve mere grad preduzima za otklanjanje ovog problema.. 

This browser does not support the video element.

SNIMAK KADA JE ČOPOR PASA NAPAO DEČAKA U BLIZINI OSNOVNE ŠKOLE! Ovako ga je spasio slučajni prolaznik  Kurir televizija

- Ono što mi trenutno možemo i hoćemo da uradimo jeste da organizujemo sveobuhvatnu akciju koja će trajati čitav vikend, a uključene su dve ekipe firme za zbrinjavanje lutalica. Obzirom na učestalije napade pasa morali smo da pokrenemo ovakvu akciju i nadam se da ćemo uspeti da zbrinemo što veći broj pasa lutalica. Azil je veoma važno pitanje, a grad Novi Pazar je završio izgradnju prihvatilišta za pse i mačke, ali se radi na trafostanici i na dalekovodu, radi priključenja objekta na naponsku mrežu. JKP će osnovati posebnu radnu jedinicu koja se zove "Zoo-higijena" koja će se iskljućivo baviti zbrinjavanjem pasa lutalica i u tom smislu su pokrenute sve pravne procedure. Bitno da je azil završen, samo su ostale još neke procedure i nadamo se da će u što skorije vreme početi sa radom. 

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Prvi snimak sa mesta jezike nesreće: Psi lutalice nasmrt izujedali Vladana Radosavljevića  Kurir