BESPLATNI ČASOVI SKIJANJA CELE ZIME! Ako ste skijaš, ova vest će vas oduševiti!

Promo

Zvuči neverovatno ali ski instruktor Vladislav Mandić (@skilikepro) cele sledeće zime poklanja besplatne časove skijanja putem video lekcija koje kači na svojim društvenim mrežama (Instagram, Tik Tok, Facebook, Youtube).

Promo 

Vladislav više od 20 godina radi kao ski instruktor na Kopaoniku, a od 2002. godine je član Gorske službe spasavanja Srbije I svestan je užasnih situacija, povreda, preloma pa čak I smrtnih ishoda koji se dešavaju na skijanju.

Zato je odlučio da pokrene kampanju – PODIZANJE NIVOA BEZBEDNOSTI NA SKIJALIŠTIMA SRBIJE I REGIONA. Siguran je da ako rekreativni skijaši bolje ovladaju tehnikama skijanja, biće bezbedniji i po sebe i po druge na stazi.

Promo 

Video saveti i lekcije koje će objavljivati na društvenim mrežama obuhvataju tri teme:

1. Saveti za fizičku pripremu pred ski sezonu (oktobar – novembar)
2. Saveti za unapređenje tehnike skijanja na snegu (decembar – maj)
3. Skijaški bon-ton (odgovorno ponašanje na skijalištu)

Cilj kampanje je da se sačuva zdravlje i životi ljudi, a unapređenje skijaških tehnika će istovremeno doprineti i većem uživanju i zadovoljstvu skijaša.

Promo 

DA LI JE MOGUĆE UNAPREDITI SKIJANJE GLEDAJUĆI VIDEO LEKCIJE?

Na hiljade zadovoljnih korisnika internet sajta skilikepro.com potvrdili su da je itekako mogće usavršavati skijaške tehnike putem video lekcija. Svakako, teško je za nekoga ko prvi put staje na skije, i za taj početak je svakako potrebno uzeti instruktora, i zbog osećaja sigurnosti. Ali za osobe koji već imaju neko skijaško iskustvo, napredovanje i učenje preko video lekcija je apsolutno moguće.

Promo 

OVO NE RADI NIKO NA SVETU!

Poseban novitet jesu časovi u prenosu uživo. Svaki skijaš će moći da se uključi u „Instagram live“ (prenos uživo) bez obzira na to gde se u tom trenutku nalazi – Kopaoniku, Jahorini, Bjelašnici, Kolašinu, Staroj planini, Zlatiboru, ali čak i Austriji, Italiji, Francuskoj i da uživo prati čas preko svog telefona. Biće moguće postaviti pitanja i odmah dobiti odgovor.
Časovi u prenosu uživo će se održavati svakog ponedeljka od 10 časova, u periodu od decembra do maja.

Promo 


Ove zime, svi ćemo skijati bolje, i svi ćemo bolje čuvati jedni druge!
Radeći nešto lepo za sebe, uradićemo nešto korisno i za zajednicu.
Zapratite profil: @skilikepro i uživajte!

Promo