"Emili je mesto u Parizu, a ne u Rimu" I Makron prati hit seriju koja je zaludela planetu, jedna stvar mu smeta: "Nema smisla"

Rekao je i kako je serija dobra za imidž Francuske. "‘Emili u Parizu‘ je super pozitivna u smislu privlačnosti za zemlju", ispričao je.

Shutterstock

Hit serija "Emili u Parizu" nedavno je dobila svoju četvrtu sezonu, a najavljena je i peta. Set najavljene sezone preselio se u Italiju nakon što je Emili (Lili Kolins) iz Pariza otišla u Rim. Sada je francuski predsednik Emanuel Makron rekao da će se boriti za to da se serija vrati u glavni grad Francuske.

"Snažno ćemo se boriti. I tražićemo od njih da ostanu u Parizu! ‘Emili u Parizu‘ u Rimu nema smisla", rekao je on za Variety.

Rekao je i kako je serija dobra za imidž Francuske. "‘Emili u Parizu‘ je super pozitivna u smislu privlačnosti za zemlju", ispričao je.

Serija je postala vrlo popularna 2020. godine, a obožavatelji s nestrpljenjem čekaju svaku novu sezonu. Kroz tri sezone imali su priliku da uživaju u ljubavnim zavrzlamama Emili, kao i usponima i padovima koje je doživela u svom poslu nakon što se iz Čikaga preselila u Pariz. Uzbudljiva serija je brojnima postala još bolja u četvrtoj sezoni, u kojoj je Emili dobila poslovnu ponudu u Rimu i tamo se i odselila.

ISA HARSIN / Sipa Press / Profimedia 

U jednoj od epizoda hit serije se čak pojavila i Brižit Makron, kojoj je to bilo vrlo posebno iskustvo. "Bio sam jako ponosan, a ona je bila vrlo srećna što je to učinila. To je samo nekoliko minuta, ali mislim da je to bio jako dobar trenutak za nju", rekao je on.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video

This browser does not support the video element.

Makron u obilasku kompanije "Šnajder elektrik" u Novom Sadu  Kurir/Petar Aleksić