OVO JE UHAPŠENI BIZNISMEN IZ ČAČKA: Novac stekao u Austriji, pa uložio u ovo! Poznanici u šoku: U poslednje vreme ga je mučio dug (Foto)

Po dolasku u Srbiju, sav novac koji je stekao u Austriji, uložio je u podizanje etno-domaćinstva na kojem se i danas nalazi nekoliko bungalova za smeštaj gostiju.

Privatna Arhiva, MUP Srbija

Poznati biznismen iz okoline Čačka, S. S. (64), uhapšen je u selu Viljuša, gde je i živeo, kada su, pripadnici policije u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Čačku, u njegovom domaćinstvu zatekli zasade marihuane i laboratoriju. Podsećanja radi, zajedno sa njim, u istoj akciji, odnosno zbog trgovine narkoticima, uhapšeni su i G. S. (42) iz Čačka, kao i D. R. (21) iz Inđije.

Privatna Arhiva  Osumnjičeni S.S.

Naime, kako Kurir saznaje, osumnjičeni S.S. ranije se bavio i fudbalom, nakon čega je u Austriji gde je živeo nekoliko godina, radio i kao fizičko obezbeđenje po raznim klubovima.

Po dolasku u Srbiju, sav novac koji je stekao u stranoj zemlji, uložio je u podizanje etno-domaćinstva na kojem se i danas nalazi nekoliko bungalova za smeštaj gostiju.

Međutim, poznanike osumnjičenog, zatekla je vest da je uhapšen zbog trgovine narkoticima. Kako kažu, prema onome što znaju o osumnjičenom, S.S. nikada ranije nije imao problem sa zakonom, te je ovo za njih veliko iznenađenje.

Privatna Arhiva  Osumnjičeni S.S.

- Istina je da je poslednjih mesecima imao novčanih problema, mučio ga je veliki dug za struju, ali živeo je od izdavanja objekata u etno-selu, međutim, i pored toga, verovatno je imao velike troškove - navodi poznanik i podseća da mu se S.S. pre oko pola godina požalio da u kompleksu ima gosta koga ne može da se otrese.

- Ne bi čudilo da je imanje izdao nekom za ovaj prljav posao, u kome je on izvukao deblji kraj - zaključuje poznanik.

(Kurir.rs / Denis Čeković)