"SPREMITE SE! OVO SAM PRAVA JA" Od Mirke Vasiljević ovo niko nije očekivao, donela važnu odluku i sve oborila s nogu

Dugo je bila odsutna sa društvenih mreža, a sada je odlučila da otvori profil na Instagramu

Nemanja Nikolić

Mirka Vasiljević iznenadila svoje fanove koji su se oduševili njenom odlukom i potezom. Uspešna glumica, nevenčana supruga fudbalera Vujadina Savića i majka njegovo četvoro dece, dugo je bila odsutna sa društvenih mreža, a sada je potezom sve iznenadila. Mirka je odlučila da otvori profil na Instagramu i oduševila mnogobrojne fanove.

Broj pratilaca iz minuta u minut raste rapidnom brzinom, a Mirka se obratila javnosti.

- "Svi me znate iz serija, filmova i sa malih ekrana. Sada je došao trenutak da vam predstavim pravu sebe. Zajedno ćemo kreirati nove uspomene, dobrodošli na moj Instagram, vaša Mirka Vasiljević", poručila je u opisu snimka koji je objavila i dodala:

"Ovo je mesto gde ću sa vama deliti delić svog sveta - ispred kamera i iza njih. Od novih izazova, do svakodnevnih trenutaka. Spremite se za mnogo novih uspomena, smeha i iskrenih trenutaka. A sada… prava ja. Pratite me, jer tek krećemo".

U opisu profila je u nekoliko reči opisala sebe - "Majka. Glumica. Voditeljka. Uvek svoja", naglasila je ona.

Nakon četiri porođaja je prava "bomba"

Glumica nakon četiri porođaja izgleda bolje nego ikad, a tome je posvedočila njena slika u bikiniju, dok se fanovi nadaju da će na Instagramu sada imati prilike da vide još nekvu ovakvu kada dođe toplije vreme. Svaki put, bez izuzetka, Mirka Vasiljević u bikiniju uspeva da izazove oduševljenje, a tajna njenog fantastičnog izgleda pored redovnih treninga je i način ishrane.

U voditeljkim vodama na Kurir televiziji

Mirka je i deo voditeljog tima kulinarske emisije "Komšiluk", pored Nataše Aksentijević i Radomira Raše Vlačića, koji se emituje na Kurir televiziji.

Mirka Vasiljević je dodala da je upravo taj proces učenja ono što emisiju čini posebnom.

- Zajedno sa takmičarima, i mi učimo, improvizujemo, smejemo se. Ali tu su i ozbiljni trenuci. Kad kuvanje postane takmičenje, sve postaje ozbiljno. Ali najlepši deo je što nije samo kuvanje u pitanju - imamo i igre, zanimljive zadatke i, naravno, dobre priče - rekla je Vasiljevićeva.

kurir.rs/mondo

 Bonus video: 

This browser does not support the video element.

Mirka Vasiljević novo lice Kurir televizije  Kurir televizija