"OTROVANI SU" POTRESNA ISPOVEST OCA DEJANA I SAŠE MATIĆA: Predozirani su kiseonikom, supruga i ja smo pokušali sve...

Prvi put njihov otac govorio je o detinjstvu sinova

Dragan Kadić

Najpoularnija braća na estradi Dejan i Saša Matić do svoje sedme godine živeli su u malom mestu Drvar, a domaći mediji posetili su njihovo rodno mesto gde su razgovarali sa njihovim ocem Zoranom Matićem.

O tome kako su odrastali u rodnom Drvaru i Dejan Matić i Saša Matić su isticali do sada u medijima, ali prvi put njihov otac o tome je govorio. Osvrnuo se na to kako je izgledalo njihovo detinjstvo i da li je bio strog u odgajanju, a onda se dotakao i samog rođenja njegovih sinova.

- Njima je upropašnjen vid, predozirani su kiseonikom, oni su otrovani - rekao je u jednom trenutku Zoran, a onda se osvrnuo i na poruku lekara:

Promo 

- Sreća je da nije, mogao je i mozak da nastrada.

Koliko su dali sve od sebe kako bi pomogli sinovima, takođe nam je ispričao Zoran, otac Dejana i Saše Matića:

- Supruga i ja smo sve pokušali što je moglo da se pokuša.

O vaspitanju i tome koliko je i zašto bio strog Zoran je takođe govorio:

- Ja bih bio jako nesrećan kada bih znao da vi imate kompleks zato što ne vidite.

Kurir Televizija 

Ekipa emisije imala je priliku da sretne i sugrađane koji dobro pamte trenutke dok su Saša i Dejan živeli u Drvaru i bezbrižno se igrali na ulici.

- To su divni momci, lepa, složna braća - rekla nam je jedna sugrađanka Matića, dok je komšija takođe istakao kakvi su bili ali i koliko je veliku ulogu u svemu odigrao upravo njihov otac:

- Njihov otac je odigrao presudnu ulogu. Ta njegova upornost...

Komšija nam je sa osmehom otkrio i ko je bio kakav od braće Matić:

- Sale je bio ozbiljniji, a Dejo je bio cirkus.

I Dejan i Saša su do sada mnogo puta isticali kako im u rodnom Dravru nije bilo teško da se snalaze uprkos tome što ne vide, a to nam je potvrdila i njihova starija sugrađanka.

- Bili su mali, nisu videli, ali oni su nekako znali da se kreću, bili su prebistri - rekla nam je jedna starija gospođa koja se ponosi braćom Matić i kako ističe kada ih vidi na televiziji "gledam ih kao svoju decu".

Kurir.rs/ Blic

This browser does not support the video element.

"NAJTEŽI MOMENAT U MOM ŽIVOTU SE DOGODIO NA SVADBI!" Dejan Matić otkrio za Kurir TV: Drugari su se plašili moje REAKCIJE  Kurir televizija