"Verenik me ostavio pred oltarom" Mlada ostala u venčanici nasred ulice, pa servirala slatku osvetu, ljudi ne veruju šta vide (VIDEO)

- Zovem se Rejčel Sigel i moj verenik me je upravo ostavio pred oltarom - rekla je ona u TikToku koji ima preko 2 miliona lajkova.

TikTok/funkyrbs

Rejčel Sigel je trebalo da uživa u onome što bi verovatno bio jedan od najsrećnijih dana u njenom životu - venčanje.

Nosila je prelepu venčanicu dok je bila okružena prijateljima i porodicom koji su bili pri ruci da je posmatraju kako hoda do oltara, a onda se desio preokret.

- Zovem se Rejčel Sigel i moj verenik me je upravo ostavio pred oltarom - rekla je ona u TikToku koji ima preko 3.5 miliona lajkova.

Ono što ovaj video čini tako zapanjujućim je činjenica da se Rejčel smeje sve vreme. To čak i ne liči na hrabar osmeh koji im se lepi na lice dok se nasamo ne raspadne. Oh ne, Rachel nekako izgleda iskreno srećno.

Ona se samouvereno okreće od kamere i trijumfalno diže obe ruke u vazduh dok njena prijateljica kaže: "I ona je tako lepa".

U sledećem TikTok-u, Rejčel i svatovi su uskočili u trolejbus limuzinu da zaplešu i pevaju. Izbor pesme ne može biti prikladniji.

- Nemoj da plačeš mami. Zato što si sama u stvarnom svetu - pevaju joj.

Sledećeg dana Rejčel je snimila Tik Tok u kome se zahvalila svima na neverovatnoj podršci.

- Zaista sam iznenađena i počastvovana što ste svi ovde sa mnom, i što učestvujete u mojoj priči.Još nisam spremna da pričam o tome, ali kada budem, biću ovde sa svima vama - rekla je.

Komentari su se samo nizali, a mnogi su pohvalili što je uprkos teškom trenutku našla način da bude srećna i što nije sedela i plakala kao što se očekuje.

Preuzela je stvari u svoje ruke i oduševila sve na internetu, a pojedini korisnici su istakli da bolju  od ravnodušnosti nije mogla da pruži svom partneru koji je ostavio pred oltarom.

(Kurir.rs/I.M.)