"OVO JE NEŠTO NAJLEPŠE ŠTO MI SE DOGODILO": Frontmen popularnog benda ima jak razlog za oduševljenje (VIDEO)

Pesma "Dobro bi bilo" već je pobrala mnoštvo pozitivnih komentara, a frontmen Raša Vasiljević otkriva kako je došao do ovako lepe melodije

Vedad Jašarević

Rush band je poslednjih meseci osvojio mnoge slušaoce pesmom "Glumim da sam kul", a nedavno su objavili još jednu numeru, koja "preti" da nadmaši popularnost prethodne.

Vedad Jašarević 

Pesma "Dobro bi bilo" već je pobrala mnoštvo pozitivnih komentara, a frontmen Raša Vasiljević otkriva kako je došao do ovako lepe melodije, ali i spota koji je snimljen u Parizu.

"Nakon uspešno završene naše druge pesme 'Glumim da sam kul', u traganju za novim pesamama, sudbinski mi se dogodila pesma 'Dobro bi bilo'. Jednom prilikom sam sasvim slučajno svratio kad našeg producenta Mira Buljana u Zagreb. Počeli smo da preslušavamo neke melodije i među tim njima se našla i pesma 'Dobro bi bilo', koja je za mene nešto najlepše što mi se dogodilo u karijeri. Najveću zahvalnost dugujem Miru Buljanu, koji je prepoznao moj talenat i dao mi punu podršku da tu pesmu snimim. Na moju veliku sreću, posle dugo godina opet smo nastavili saradnju sa jednim velikim umetnikom Vedadom Jašarevićem. Njegova ideja je bila da ovu pesmu snimimo u Parizu. Pesma je sa ovim spotom zaokružila jednu priču i dobila ono što zaslužuje", rekao je Raša, čiji je bend i na ovom projektu nastavio saradnju sa produkcijom kućom "AS STUDIOTON" Aleksandra Sofronijevića.

Bonus video: 

This browser does not support the video element.

ALEKSANDAR SOFRONIJEVIĆ 17 GODINA ZAVRŠAVAO FAKULTET?! Harmonikaš iskreno odgovorio na 36 pitanja kakve do sada nismo čuli   Kurir televizija