Dnevni horoskop za 12. oktobar: Ovnovi treba da budu odgovorniji ka zdravlju, Blizancima moguće neočekivane prepreke, a Vage neće odoleti šarmu jednog Lava

Šta su zvezde priredile vašem horoskopskom znaku, proverite u detaljnom horoskopu koji vam donosimo.

Shutterstock

Dnevni horoskop za subotu 12. oktobar donosi promene. Svaki pripadnik Zodijaka osetiće novu energiju. Na vama je kako ćete je iskoristiti. Pogledajte šta su vam zvezde namenile tokom ovog jesenjeg dana.

OVAN

Shutterstock 

Očekuje vas iznenadno poslovno putovanje, ali će vam ono doneti uspešan poslovni dogovor. Proširenje kruga saradnika. Zajedno s partnerom prevazići ćete jedan dugotrajan problem koji vam je zadavao glavobolju. Potrudite se da budete odgovorniji prema sebi i svom zdravlju.

BIK

Shutterstock 

Planetarni aspekti mogu da uspore tempo vašeg poslovanja. Mogući su zastoj i kašnjenje uplate. Ovaj dan može obeležiti nesporazum u razgovoru s partnerom. Imate osećaj kao da govorite različitim jezicima. Važno je da povedete računa o svojim navikama, da se odmarate, da se čuvate, da jačate svoj imunitet.

BLIZANCI

Shutterstock 

Vaša poslovna saradnja sa inostranstvom može da krene neželjenim tokom. Moguće su neočekivane prepreke. Ovaj period vam donosi preosetljivost i nesuglasice s partnerom zbog krize poverenja između vas. Potrudite se da idete na redovne lekarske kontrole i da pratite krvnu sliku.

RAK

Shutterstock 

Danas do vas mogu dopreti neke spletke vašeg saradnika, od kojeg to niste očekivali. Verbalni konflikt. Vaš partner igra igru vruće-hladno, i to vam se ne dopada. Između vas može da dođe do nesuglasica. Imaćete probleme i s glavoboljom, s čestim migrenama.

LAV

Shutterstock 

Povoljni aspekti u vašem polju karijere doneće vam uspešnu reorganizaciju poslovanja. Napredak u karijeri. Slobodne Lavove očekuje poznanstvo s veoma privlačnom osobom u znaku Vodolije ili Vage. Zdravlje vam je oslabljeno, pa se potrudite da vodite više računa i da malo smanjite naporan tempo.

DEVICA

Shutterstock 

Atmosferu ovog dana na poslu mogu obeležiti nesuglasice s kolegama ili spletke. Čuvajte se manipulativnih osoba. Uspešno ćete prevazići jedan stari problem u odnosu s vašim partnerom. Sledi period dalje stabilizacije. Skloni ste nesanici, problemima s nervozom i sa psihom.

VAGA

Shutterstock 

Reorganizacija poslovanja odraziće se i na vašu radnu poziciju. Uskoro ćete dobiti dodatne nadležnosti. Slobodne Vage okružene su brojnim udvaračima. Očekuje vas sastanak na kojem nećete odoleti šarmu jednog Lava. Moguće su slabost organizma, malaksalost i vrtoglavica.

ŠKORPIJA

Shutterstock 

Neizvesna situacija u okviru nove poslovne saradnje danas može da vam zada glavobolju. Očekuje vas važan poslovni sastanak. Ovaj period vam donosi mogućnost obnavljanja veze sa osobom iz vaše prošlosti. Očekujte potencijalne probleme koji su vezani za krvni pritisak.

STRELAC

Shutterstock 

Ključ uspeha u ovom periodu je savršena organizacija i poštovanje prioriteta. Uradite prvo ono što je najvažnije. Budite realniji u očekivanjima od osobe s kojom ste tek počeli da se viđate. Niko nije savršen. Maksimalno se opustite i izbegavajte stresne situacije.

JARAC

Shutterstock 

Obazrivo upravljajte novcem jer postoji velika mogućnost da dođe do kašnjenja važne uplate. Pripremite rezervni plan. Vaš odnos s partnerom prolazi kroz test fazu. Moguća je kriza poverenja između vas. Možete biti zadovoljni okolnostima na polju zdravlja.

VODOLIJA

Shutterstock 

Početak rada na novom projektu ili na radnom mestu koje podrazumeva nove nadležnosti. Vaš odnos s partnerom nailazi na stari problem koji se tiče krize poverenja. Neophodan je iskren razgovor. Može malo više da vam smeta hladnoća, pa je zato važno da se utopljavate.

RIBE

Shutterstock 

Ovaj dan obeležiće iznenadno poslovno putovanje, poslovni sastanak, koji će vam doneti finansijski uspeh. Vaš odnos s partnerom kao da stagnira. Želite da uvedete nešto novo što će probuditi stari žar. Vodite računa o cirkulaciji, to bi mogla da vam bude slaba tačka.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

DA LI ZNATE ŠTA JE MUNDALNA ASTROLOGIJA? Stvari će se vratiti u normalu, evo i kada (KURIR TV)  Kurir televizija