Kako je Toni Cetinski pobedio bivšeg trenera Novaka Đokovića? Pevač pred kamerama Kurira progovorio o supruzi: Nemam osećaj da smo zajedno 11 godina

"Supruga i ja živimo kao da smo čitav život zajedno, uopšte nemam osečaj da smo 11 godina zajedno"

Kurir Televizija

Pevač Toni Cetinski održaće dva koncerta u srpskoj prestonici, 20. i 21. novembra u plavoj dvorani i time nastaviti slavlje povodom 35 godina karijere.

On je u razgovoru za Kurir televiziju otkrio sve detalje stvaranja svoje nove pesme "Bela zastava", koju je snimio kao znak zahvalnosti za publiku koja ga godinama sluša i podržava na koncertima.

- Belu zastavu je radila jedna mlada ekipa sa kojom do sada nikada nisam radio, Vojislav Dragojević i njegova ekipa. Onda je supervajzing ekipa koja je svetskog glasa radila na tome, radili su za Tejlor Svift, filmove Džejms Bonda, to je interesantno za PR, ali meni je interesantno što su stručnjaci- rekao je Toni, i dodao da se ova pesma razlikuje od svega što je publika do sada mogla da čuje od njega.

This browser does not support the video element.

Toni Cetinski o odnosu sa suprogom: Nemam osećaj da smo zajedno 11 godina  Kurir televizija

Na pitanje da li posle ovolikih godina karijere i dalje ima treme ili stepnje, pevač je odgovorio:

- Kada dođe do nervoze ili treme podsetim sebe da je publika došla zato što voli moju muziku, a kada je strah oko tehničkih grešaka prisutan onda se podsetim da imam ekipu koja bi sve to rešila. 

U razgovoru sa novinarkom Kurira on se osvrnuo i na naslove koji su osvanuli u medijima da je uspeo da pobedi bivšeg trenera Novaka Đokovića. Objasnio je da oni zapravo nisu odigrali ni ceo meč, već je u pitanju bila prijateljska igra, kao i da trener nije igrao punom snagom.

On je odgovorio i na pitanje o svom braku, kao i šta ga je privuklo kod njegove supruge:

- Supruga i ja živimo kao da smo čitav život zajedno, uopšte nemam osečaj da smo 11 godina zajedno. Ona unosi radost među ljude, i to nam je zajedničko, jer oboje volimo da se radujemo sa ljudima. LJudi obično loše trenutke dele sa drugima, dok sreću drže za sebe, mi smo suprotno. Takođe smo povornici mira u svemu, nikada nismo legli posvađani da spavamo. Kada je čovek mlad bira svoju suprotnost, a kasnije biraš onoga ko je sličan tebi.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

This browser does not support the video element.

Toni Cetinski rasprodao prvi koncert u Beogradu, zakazan i drugi  Promo