Ćerka legendarnog glumačkog para pokazala atribute: Dok su sevali blicevi, njoj sevalo na sve strane, sve vreme se smeškala u društvu ovog lepotana

Skaut Vilis nedavno je uhvaćena od strane paparaca ispred jednog holeta u Los Anđelesu

The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ćerka kultnog glumačkog para Brusa Vilisa i Demi Mur, Skaut Vilis, nedavno je uhvaćena od strane paparaca ispred jednog holeta u Los Anđelesu dok uživa u društvu modela i glumca Flečera Kovena. 

Kako su naveli strani mediji, njih dvoje uputili su se na večernju zabavu u jednom hotelu, ali povod njihovog izlaska nije ono što je privuklo pažnju javnosti, već Skautin (33) oskudi autfit. Naime, Skaut se pojavila u mini braon haljini dugih rukava čiji je prednji deo asimterično krojen, što je otkrilo njeno rame. Sa haljinom je ukombinovala sako u malo tamnijoj nijansi i sandale na visoku potpeticu i braon torbu sa posebnom teksturom. 

The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Na prvi pogled, ovaj stajling izgleda apsolutno potpunim, ako izuzmemo činjenicu da je Skaut izgleda zaboravila da obuče donji veš. Ispod ove blago prozirne haljinice Vilisova nije nosila apsolutno ništa, a radoznalim paparacima nije se snedivala da pokaže svoje duge noge i zadnjicu, koja se nazirala ispod mini haljine.

The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Sudeći po njenom osmehu, pažnja joj je očigledno prijala. Šta vi mislite o njenom stajlingu?

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!  Kurir televizija