"Nikada svoju decu ne bih ostavio nasamo sa Didijev": Reper Ašer progovorio o uhapšenom kolegi, prisetio se i njegovog tinejdžerskog iskustva s njim

"Događale su se veoma čudne stvari i ja to nisam nužno razumeo"

Profimedia

U poslednjem intervjuu u kojem se pojavio, ubrzo nakon napšenja hip hop mogula Šona Didija KombsaAšer je otkrio da nikada ne bi dozvolio svojoj deci da ostanu nasamo sa reperom. 

Muzičar se prisetio da je, 1994. godine, poslat da živi sa Didijem na godinu dana od strane njegovog menadžera L.A. Rida na mesto koje su nazivali "Kamp puffi flavor". Tada je imao samo 14 godina.

Razmišljajući o svom iskustvu u kampu, Ašer (45) je u ćaskanju 2016. godine u emisiji Hauarda Sterna rekao:

Profimedia 

"Bilo je prilično divlje. Bilo je ludo. Događale su se veoma čudne stvari i ja to nisam nužno razumeo," prenosi Daily Mail. 

Voditelj je tada pitao Ašera, koji deli sinove Ašera Cinka Rejmonda V (16) i Navijdu Eliju (15) sa bivšom ženom Tamekom Foster, kao i ćerku Sovereign Bo (3) i sina Sira Kastrelo (2) sa suprugom Dženifer Goikočea, da li bi ikada poslao svoju decu u kamp "Puffi Flavor", na šta je muzičar munjevitom brzino odgovorio - "Dođavola, ne!"

Podsetimo, reper i mogulski mag Šon Kombs, poznatiji pod umetničkim imenom Didi,juče je izašao pred sudiju, posle 3 nedelje provedenih u zatvoru. Optužen je za niz krivičnih dela seksualne trgovine i reketiranja nakon hapšenja 16. septembra. Od tada se već javilo više od 120 žrtava, ali Didi ostaje pri svojoj nevinosti i zahteva suđenje već na proleće.

MPNC / Backgrid USA / Profimedia 

Kombs, koji se izjasnio da nije kriv, bio je prisutan u sudnici, kao i nekoliko članova njegove porodice, navodi CNN.

Tužilac Emili Džonson rekla je da tužilaštvo predviđa da bi njegov slučaj mogao da traje tri nedelje, ali je dodala da bi zamena optužnice mogla da utiče na dužinu suđenja, što znači da bi se slučaju mogle dodati dodatne optužbe ili optuženi.

Kombsov advokat Mark Agnifilo rekao je da će pokrenuti dokazni postupak odbrane koji će verovatno trajati nedelju dana

Sudija Arun Subramanian je takođe rekao da će izdati nalog kojim se zabranjuje obema stranama da daju izjave o tajnom materijalu velike porote i drugim dokazima koji nisu javni u ovom slučaju. Shodno tome zamolio je Kombsove advokate da sastave predlog.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video: 

This browser does not support the video element.

Reper Korona i Albino se pozdravljaju  Kurir